614
12 прикладів дизайну нігтів: це простіше, ніж ви можете уявити!
Ці малюнки на нігтях виглядають як майстер працювали на них кілька годин! Насправді ви можете легко реалізувати будь-який з цих ідей. Я довго шукаю колекцію стильних і дуже простих прикладів. Дизайн нігтівЯ щасливий поділитися те, що я...
Простий домашній манікюр
Поєднання глянцевого і матового лаку того ж кольору виглядає представником. Ви можете зробити краплі різних розмірів, це дасть манікюр більш об'ємним! р.
Кожен колір повинен повністю висихати перед нанесенням наступного шару - це секрет такого оригінального малюнка!
Широка плоска щітка для макіяжу дозволить створити унікальний візерунок на нігтях. Дуже легко повторити цей трюк!
Щоб пофарбувати квіти на нігтях, вам не доведеться художника. Все, що потрібно, є... Ось 6 простих кроків!
Зачарований цими нігтями! 3610Р. 4200Р.
За допомогою сітки можна створити такий чудовий візерунок.
Тонка клейова стрічка допоможе у створенні чарівного дизайну!
Перенести малюнок з газети або книжкового листа до нігтя за допомогою спирту. Після чого лакують свіжий малюнок. Назад!
Літні ідеї! Ви можете малювати ківі на нігтях...
Дозрілий яблуко: 3 хвилини і диво відбудеться!
Витяжний малюнок ... Я не можу чекати, щоб зробити те ж саме! р.
Краса в простоті! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я сподіваюсь, що це теж!
Простий домашній манікюр
- За допомогою маленької піни губки можна створити ніжний візерунок на нігтях. Перехід квітів буде гладким, виглядає неймовірно милий!
Поєднання глянцевого і матового лаку того ж кольору виглядає представником. Ви можете зробити краплі різних розмірів, це дасть манікюр більш об'ємним! р.
Кожен колір повинен повністю висихати перед нанесенням наступного шару - це секрет такого оригінального малюнка!
Широка плоска щітка для макіяжу дозволить створити унікальний візерунок на нігтях. Дуже легко повторити цей трюк!
Щоб пофарбувати квіти на нігтях, вам не доведеться художника. Все, що потрібно, є... Ось 6 простих кроків!
Зачарований цими нігтями! 3610Р. 4200Р.
За допомогою сітки можна створити такий чудовий візерунок.
Тонка клейова стрічка допоможе у створенні чарівного дизайну!
Перенести малюнок з газети або книжкового листа до нігтя за допомогою спирту. Після чого лакують свіжий малюнок. Назад!
Літні ідеї! Ви можете малювати ківі на нігтях...
Дозрілий яблуко: 3 хвилини і диво відбудеться!
Витяжний малюнок ... Я не можу чекати, щоб зробити те ж саме! р.
Краса в простоті! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я сподіваюсь, що це теж!
Ось як зробити вії довше і густіше: 13 незрівнянних хитрощів!
Цей простий 2-компонентний засіб позбавить від грибка нігтя назавжди!