Це 3 ключові точки, що робить ідеальний стейк. Не пропустіть #3!

Щоб зробити ідеальний стейк, вам не потрібно маринувати м'ясо і використовувати гриль! Я був приготування м'яса таким чином, щоб пару років і я завжди щасливий з результатом: така соковита, незвичайно ароматична страва.

Стейк запечений в духовціНе поступається варіанту ресторану. Спробуйте цей рецепт і побачте, як смачно це!

Як приготувати стейк в духовці Інгредієнти
  • м'ясо нарізати на порцію шматки 2 см товстої
  • сіль
  • перець
  • рослинно-масляний
  • вершкове масло

Підготовка
  1. Тепла духовка до 230 градусів. Щоб зробити стейк ідеальним, потрібно добре розігрувати духовку!
  2. Миємо шматочки м'яса з усіх сторін паперовим рушником. Посипати і посипати м'ясо прямо перед варінням. Залийте трохи рослинного масла в сковороду, прогрійте його і обсмажіть шматочки на високій температурі по обидва боки, приблизно 2-3 хвилини на кожній стороні.

Час покласти стейк в духовку! Це краще зробити в одній сковороді, в якій обсмажений м'ясо. Обов'язковий елемент: Покладіть трохи вершкового масла на верхній частині кожного шматка. Це подарує страву ніжності і особливий горіховий аромат.

Після 6 хвилин випічки в духовці стейк буде з кров'ю всередині, через 8 хвилин - середня смаження. Звичайно, краще використовувати термометр кухні Заміряти рівень готовності стейку: якщо він показує від 65 до 71 градусів, м'ясо готове! р.

Після того, як ви отримаєте стейк з духовки, дайте настоятися під час - близько 10 хвилин. Дуже важливо! Стейк буде наповнений соком і буде плавати у роті завдяки цій техніці! Так що м'ясо не охолоджується протягом цього часу, ви можете покрити її фольгою. Бон привіт! Він чудово виглядає, і що сказати про смак такого стейка...

Моя родина любить мене. стеакАле ви можете приготувати стейк з майже будь-якого виду м'яса! Я раджу підготувати гострий соус, який підвищить вже фантастичний смак страви. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.