Ці шматки скляної заміни деревини! Коли вони горять, неможливо зупинити перегляд.

Важко уявити людину, яка байдужа до камінів. Звісно, ця деталь інтер'єру створює особливу атмосферу в будинку, в літній зоні! Я використовував, щоб мріяти про звичайний камін, але коли я бачив цю ідею, я віддаю. Красивий не слово...

Невеликі шматочки скла, які вигорають в полум'ях, занурюють з усіма кольорами веселки! Реальне диво... Виявляється, що нещодавно придумав таку дивовижну!
49394

Нещодавно з'явилися декоративні каміни з використанням скла. У 2010 році такий скло почав отримувати популярність: дизайнери використовували його для яскравих проектів, декорування місць для відпочинку у відкритому повітрі.
Ці шматки скляної заміни деревини! Коли вони горять, неможливо зупинити перегляд.

Таке скло виготовляється вроджено: шматки скла поміщаються в вогнетривку ємність і заливають біоетанолом. Завдяки спеціальній технології скло не видає шкідливих речовин в повітря під час згоряння!

Скло дуже яскраво! Цей матеріал є 4 рази теплішим, ніж дерево та інші суміші. І дивно, без диму!

Час, проведений біля такого оригінального каміна, буде неймовірно красивим!

Я був зачарований цим. камін... Якщо ви думаєте, що це відмінна ідея, покажіть її друзям!