432
Він мав 7,000 євро. Що він зробив в 6 тижнів зробив мене зелений з заздрістю!
Eskimo igloos, Chukchi yarangas, Kazakh yurts, Indian wigwams, сучасний binishellas - це неповний перелік оселі, які вчені визнали найбільш затишним і екологічно чистим.
Останнім часом вона стала все більш популярним. альтанкай Вони побудовані частіше з недорогих матеріалів, які не завдають шкоди навколишньому середовищу. Один з цих будинків був побудований талановитим музикантом та фотографом - Steve Arin.
Домашній будинок своїми руками
будинки Дуже дешево, швидко і зручно. Архітектори по всьому світу вважають, що ці будинки є майбутнім. Вони є найбільш міцними і енергозберігаючі.
Якщо вам сподобався цей матеріал про надзвичайну ідею будівництва, поділіться своїми побажаннями з друзями!
Останнім часом вона стала все більш популярним. альтанкай Вони побудовані частіше з недорогих матеріалів, які не завдають шкоди навколишньому середовищу. Один з цих будинків був побудований талановитим музикантом та фотографом - Steve Arin.
Домашній будинок своїми руками
- Будівництво будинку почалося з планування ділянки.
- За допомогою спеціального компаса, кругла форма стін будинку збереглася для створення купе.
- Для будівництва використовуються недорогі матеріали.
- Основу будинку було готово протягом 6 тижнів.
р. - Займав ще кілька тижнів, щоб додати сходи, ставок, каменю та меблів.
- Стів подорожує багато і його будинок часто порожній. Він орендує свій будинок для мандрівників за скромну плату, щоб під час його відсутності хтось піклується про рослини і зберігає чистоту.
будинки Дуже дешево, швидко і зручно. Архітектори по всьому світу вважають, що ці будинки є майбутнім. Вони є найбільш міцними і енергозберігаючі.
Якщо вам сподобався цей матеріал про надзвичайну ідею будівництва, поділіться своїми побажаннями з друзями!
Вчимося ці 11 хитрощів, ви будете використовувати їх щодня! Я думаю, що це чудово.
Трохи часу і пластикові ящики все, що потрібно зробити чудові садові меблі!