409
Лимонний напій з турмериком: детоксикація тіла і зняття запалення!
Корисні властивості турмерик Вони визнані у всьому світі. Ця спеція має протизапальні, дезінфікуючі, антиоксидантні та антисептичні властивості. Додавання турмеріки до щоденної дієти ви збільшите імунітет, покращите кровообіг і прискорить обмін речовин.
Саме тому люди, які хочуть вагаВони часто починають використовувати турмерію. Сьогодні ми ділимося з вами рецепт не тільки смачний, але і неймовірно корисний напій. З його допомогою ви легко зможете позбутися від зайвих кілограмів і витрачати детоксикаціяй
Лимонний напійІнгредієнти
Підготовка
Перед застосуванням обов'язково процідіть напій. Візьміть 120 г тричі на день за півгодини до їжі. Курс прийому три тижні. В результаті не буде довго! Не забудьте поділитися корисним рецептом очищення тіла з друзями. І ми здивуємо вас - вітамінні смузі для детоксикації тіла!
Саме тому люди, які хочуть вагаВони часто починають використовувати турмерію. Сьогодні ми ділимося з вами рецепт не тільки смачний, але і неймовірно корисний напій. З його допомогою ви легко зможете позбутися від зайвих кілограмів і витрачати детоксикаціяй
Лимонний напійІнгредієнти
- 3 л води
- 2-3 лимони
- 150мл мед
- 2 ст.л. турмеричного
Підготовка
- Приготувати трилітрову баночку на напій.
- Проваріть воду і дайте трохи охолонути, потім залийте її в банку.
- Додайте мед і турмерич до теплої води.
- Промийте лимони і потріть їх шкіркою на дрібній тертці.
- Додайте лимонну м'якоть в банку і закрийте її. Додайте напій за 24 години.
Перед застосуванням обов'язково процідіть напій. Візьміть 120 г тричі на день за півгодини до їжі. Курс прийому три тижні. В результаті не буде довго! Не забудьте поділитися корисним рецептом очищення тіла з друзями. І ми здивуємо вас - вітамінні смузі для детоксикації тіла!
Що я шукаю так довго: рецепт білого крему Соус Альфредо! Моя родина любить її.
Ось як затягнути ваші Набряки шкіри: 4 простих кроків Я вже спробував!