Що я шукаю так довго: рецепт білого крему Соус Альфредо! Моя родина любить її.

Я люблю солодкий соус! Не варто варити його з пармезаном: Соус «Адно» відмінно виявиться з іншими видами сиру брекета. Що слід звернути увагу на якість вершкового масла і крему, які ви будете використовувати в процесі приготування.

Я лизати в думці цього соусу: він вписується в багато моїх улюблених страв! Спагеті, піца, риба, м'ясо, всілякі зелені салати і навіть бутерброди – все це добре поєднується з кремовий...

Білі вершкові інгредієнти соусу
  • 2 ст.л. масла
  • 1 ст.л. жирного крему
  • 1/2 ст. тертого пармезану (можна замінити емментальним сиром)
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Розтопити вершкове масло на невеликому вогні.

Ретельно додайте вершки, ретельно перемішуючи їх маслом.

Посипаємо соусом за смаком. Довести суміш до кипіння і зменшити вогонь. Перемішайте соус на 5 хвилин до тих пір, поки він не густий. Для цього краще використовувати дерев'яну ложку. Візьміть соус від вогню і додайте тертий твердий сир до маси. Дуже важливо змішати сир з соусом!

Білий вершковий соус Не просто смакувати з пастою. Я рекомендую спробувати цей смачний сендвіч!

Білий соус ідеально підходить для м'ясних страв і піци! Спробуйте замінити його звичайним томатним соусом, результат чудовий.

Соус Альфредо добре поєднується з зеленню і пастою. Я люблю додавати щіпку коріандра до неї!

М'ясні яблука, креветки, котлети, тушковані овочі - все краще смакувати з таким сирним соусом! Перевага цього рецепта вашим близьким: вони будуть задоволені.