514
Хто б подумав, що звичайні пластикові гачки так універсальні! 25 нестандартних ідей.
Я не міг ігнорувати ці ідеї: Я люблю замовлення і добре організований простір! Перевірте цей список блискучих ідей: звичайні пластикові гачки мають такий широкий спектр додатків, які ви обов'язково повинні принаймні деякі з цих ідей. Я дуже сподобалося ідеї 5, 11, 16 і 21!
Пластикові гаки
Гриби на стільці Вони не ковзають, якщо ви закріпите їх липкою смугою з пластикових гачків!
Пластиковий гачок ніколи не буде зайвим в машині: наприклад, ви можете повісити непроваджений мішок сміття на ньому!
Стіккі смужки, які прикріплюють гачки на різні поверхні, здатні утримуватися дуже міцно різних об'єктів. Піднос перетворюється в стіл, потрібно лише прикріпити підходящу основу до неї!
Підвісні вази Для квітів на вікно: це диво можливо завдяки пластиковим гакам! 172254
Гачки завжди допоможуть оформити приміщення!
Такі гачки особливо корисні в будинку, де є діти: зручно повісити речі, які завжди повинні бути під рукою.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Простий спосіб. ковбойши!
Так вам потрібно зберігати стрижки і фени для волосся! Що таке економія простору... 577248
блендерні насадкиЯ знайшов для них ідеальне місце!
Дуже зручно закріпити шнури за допомогою гачків Velcro. Тепер модемний кабель не плутається під ногами!
сигнал Wi-Fi буде більш міцним, якщо ви повісите маршрутизатор вище з гаками.
За допомогою маленького гачка можна закріпити Кошик Так він не ковзає.
Ви можете побудувати комфортний стенд для планшета за допомогою гачків!
Ідея для розміщення творів дитячої творчості!
Ще одна ідея: тут потрібно не тільки гаки, але і шматки непотрібних дерев'яних каркасів або дощок. Маленькі полиці готові...
Картини також можна прикріпити до липкі смужки від гачків!
Чудовий спосіб зберегти зубні щітки. 8327854
Хочу покласти навушники на мій монітор!
Звісно, гачки виготовляються для засмаги! Р
Металеві гачки і штанги підходять для зберігання! р.
Тепер ювелірні вироби ніколи не будуть втрачені.
Більше місця для зберігання дрібних предметів!
Я завжди мав труднощі, зберігаючи кришки. Тепер я знаю, що робити!
Повідомляємо про те, що ідеї, які вам сподобалося!
Пластикові гаки
- Ви можете використовувати гаки, такі як Статус на сервери від електроприладів.
Гриби на стільці Вони не ковзають, якщо ви закріпите їх липкою смугою з пластикових гачків!
Пластиковий гачок ніколи не буде зайвим в машині: наприклад, ви можете повісити непроваджений мішок сміття на ньому!
Стіккі смужки, які прикріплюють гачки на різні поверхні, здатні утримуватися дуже міцно різних об'єктів. Піднос перетворюється в стіл, потрібно лише прикріпити підходящу основу до неї!
Підвісні вази Для квітів на вікно: це диво можливо завдяки пластиковим гакам! 172254
Гачки завжди допоможуть оформити приміщення!
Такі гачки особливо корисні в будинку, де є діти: зручно повісити речі, які завжди повинні бути під рукою.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Простий спосіб. ковбойши!
Так вам потрібно зберігати стрижки і фени для волосся! Що таке економія простору... 577248
блендерні насадкиЯ знайшов для них ідеальне місце!
Дуже зручно закріпити шнури за допомогою гачків Velcro. Тепер модемний кабель не плутається під ногами!
сигнал Wi-Fi буде більш міцним, якщо ви повісите маршрутизатор вище з гаками.
За допомогою маленького гачка можна закріпити Кошик Так він не ковзає.
Ви можете побудувати комфортний стенд для планшета за допомогою гачків!
Ідея для розміщення творів дитячої творчості!
Ще одна ідея: тут потрібно не тільки гаки, але і шматки непотрібних дерев'яних каркасів або дощок. Маленькі полиці готові...
Картини також можна прикріпити до липкі смужки від гачків!
Чудовий спосіб зберегти зубні щітки. 8327854
Хочу покласти навушники на мій монітор!
Звісно, гачки виготовляються для засмаги! Р
Металеві гачки і штанги підходять для зберігання! р.
Тепер ювелірні вироби ніколи не будуть втрачені.
Більше місця для зберігання дрібних предметів!
Я завжди мав труднощі, зберігаючи кришки. Тепер я знаю, що робити!
Повідомляємо про те, що ідеї, які вам сподобалося!
Він взяв ножиці, щоб зробити її чубчиком. Після 1 хвилини я знав, що він був до!
Якщо медсестра була найкращою другою: 8 блискучих хитрощів від медичних працівників