462
Це те, що відбувається, якщо ви кладете збиті білки в киплячому молоці! Ідеальний десерт...
Дуже смачна страва подається холодним! Рецепт може бути приписаний дитячій кухні: виходить найнеприємніший делікатес консистенції крему. Але я впевнений повітряний Сніжний десерт Навіть найвибагливіші гурмани...
Ви можете використовувати трохи хитрості: заморожувати жовтки перед приготуванням цього дива. Завдяки заморожуванню жовтки набувають цікаві якості: вони стають більш еластичними ззовні, при цьому вершкові всередині. Почати варіння без затримки!
Яйця десертні інгредієнти
Підготовка
Заварені в молочних білках збираються з молока і переносять на сито. Нехай молочна суміш охолоне до 60 градусів. Подрібніть яєчні жовтки в кремі, залийте тонкою стручкою в них теплою молочною сумішшю, не змочуючи змішати все. Зігрівайте суміш на дуже низькому вогні, щоб вона загусувала.
Залийте вершки в чашки або невисокі склянки, дайте їй охолонути. Поставте охолоджені сноуборди зверху. Десерт можна посипати какао, корицею, можна подавати з конденсованим, ягідним варенням, сиропом або будь-яким зверху!
Я люблю посипати цей десерт з дрібно нарізаними горіхами: смак не можна описувати словами. Якщо Вас цікавить рецепт незвичайного молока яйце-сугарМи можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони теж будуть зачаровані.
Ви можете використовувати трохи хитрості: заморожувати жовтки перед приготуванням цього дива. Завдяки заморожуванню жовтки набувають цікаві якості: вони стають більш еластичними ззовні, при цьому вершкові всередині. Почати варіння без затримки!
Яйця десертні інгредієнти
- 3 яйця
- щіпка
- 20г цукровий порошок
- 150 мл молока
- 150мл кремовий
- 40г цукру
- фургон
Підготовка
- Збийте яєчні білки з щіпкою солі, поступово вводять цукрову пудру. Удар кальмарів загусувати. Змішайте молоко з вершками, цукром і ваніліном, варіть.
- Обережно набрати столову ложку збитого білка в піни і опустити її в киплячій молочній суміші. Заварити кальмари на кожну сторону протягом 2 хвилин, акуратно перевернути пельмені над виделкою.
Заварені в молочних білках збираються з молока і переносять на сито. Нехай молочна суміш охолоне до 60 градусів. Подрібніть яєчні жовтки в кремі, залийте тонкою стручкою в них теплою молочною сумішшю, не змочуючи змішати все. Зігрівайте суміш на дуже низькому вогні, щоб вона загусувала.
Залийте вершки в чашки або невисокі склянки, дайте їй охолонути. Поставте охолоджені сноуборди зверху. Десерт можна посипати какао, корицею, можна подавати з конденсованим, ягідним варенням, сиропом або будь-яким зверху!
Я люблю посипати цей десерт з дрібно нарізаними горіхами: смак не можна описувати словами. Якщо Вас цікавить рецепт незвичайного молока яйце-сугарМи можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони теж будуть зачаровані.
Так що це кнопка на клавіатурі! Я хочу, щоб я був відомий до.
Він взяв ножиці, щоб зробити її чубчиком. Після 1 хвилини я знав, що він був до!