352
Так що це кнопка на клавіатурі! Я хочу, щоб я був відомий до.
Не знаю, що клавіатура для. Гарячийй Але його використання може значно спростити щоденну роботу на комп'ютері. У поєднанні з іншими ключами Win працює чудеса! Скопіюйте ці комбінації та перемістіть на новий рівень використання комп’ютера.
р.
Виграти кнопку на клавіатурі Корисні функції
Якщо ви знайдете цю статтю корисними, розкажіть своїх друзів про комбінації клавіш дива. І ми маємо багато життя хакі для вас, щоб працювати з комп'ютером!
р.
Виграти кнопку на клавіатурі Корисні функції
- Виграти
Дзвоните до меню Пуск. - Вино + Б
Поєднання дозволяє вибрати потрібну іконку в системному лотку. Також дозволяє переключати різні іконки за допомогою клавіш курсора. - Вино + Д
Ця клавіатура показує "робочий стіл". - Вино + E
Відкрити Windows Explorer. - Вино + F
Ця комбінація дозволяє відкрити пошук без використання комп'ютерної миші. - Вино + Л
Це ключове поєднання блокує комп'ютер. - Вино + М
Якщо ви хочете розкачати всі вікна, скористайтеся цим поєднанням. - Вино + П
Дозволяє переключати режим роботи додаткового монітора або проектора. - Вино + Р
Відкриваємо діалог «Виконувати» - Вино + Т
Активує панель завдань. - Вино + У
Ви можете відкрити "Центр спеціальних можливостей". - Вино + X
У Windows 7, це поєднання відкриває центр мобільних додатків. Windows 8 має меню Пуск. - Він + Пауза
Дозволяє відкрити "Систему Властивості". - Виграш + F1
Ця комбінація відкриває допомогу Windows. - Вин + Стрл + 1 + 2 + 3
Перемикач між різними вікнами тієї ж програми. - Він + стріляти вгору
Поєднання цих ключів дозволяє розширити вікно на повноекранний екран.
Відновити і мінімізувати вікно. - Виграти + стріляти праворуч або зліва
Пресує вікно на праву або ліву сторону екрана. - Вино + Shift + Згорнути вправо або зліва
Дозволяє перемістити вікно на інший монітор. - Win + простір
У Windows 7, це поєднання дозволяє переключатися на робочий стіл. У Windows 8, перемикання між макетами. - Win + Кнопка +
Це поєднання клавіш збільшує масштаб екрана. - Win + Кнопка -
Зменшує масштаб.
Якщо ви знайдете цю статтю корисними, розкажіть своїх друзів про комбінації клавіш дива. І ми маємо багато життя хакі для вас, щоб працювати з комп'ютером!
Кращі варіанти: 12 способів зробити ваші нігті гладкими Мій вибір No 9!
Це те, що відбувається, якщо ви кладете збиті білки в киплячому молоці! Ідеальний десерт...