Кращі варіанти: 12 способів зробити ваші нігті гладкими Мій вибір No 9!

Я не мав ідеї, що були так багато різних цвях-форма! Краса в різноманітності...

Завдяки цим ідеям, ваш манікюр завжди буде унікальним: спробуйте подарувати нігті різної форми і вибрати найбільш успішний. Приємно, коли руки добре занурилися і оригінальні, це так підтяжка!

Красива форма нігтів
  1. Кругла форма
    Великий для коротких нігтів! А також всім, хто має ламкість нігтів, а шкіра біля нігтьової пластини схильна до утворення барбів.

Площа
Завжди актуальні, середні цвяхи і довгі нігті цієї форми добре виглядають. Я люблю французький манікюр в поєднанні з цією формою нігтів.

Стилет.
Улюблена форма всіх, хто зношує акрилові нігті. Якщо ви обираєте праву картину, вона не буде виглядати вульгарно!

мигдальна форма
Ця форма добре підходить для тонких, витончених пальців. Підходить для щасливих жінок, особливо не обтяжується вітчизняною працею: нігті цієї форми легко пошкоджені. 139766

Квадратура
Найприроднішим, але ще милою формою нігтя. Це легко зробити і тримати без проблем! 1 999 р.

балерина
Шукаємо! Форма для довгих і міцних нігтів є відмінним вибором для тих, хто хоче виростити нігті.

гірський пік
Він виглядає трохи складно, але все ж чарівно... Ця форма чудово підходить для реалізації яскравих дизайнерських ідей для манікюру.

трапеція
Ви можете побачити, що це штучні нігті. Багато майстринь відмовляються зробити цю форму нігтів, враховуючи її кошеню. Але серед модистів такий манікюр набирає більше і більше популярності!

Форма помади
Ця елегантна скошена форма підходить для всіх жінок з вузькою нігтьовою пластиною. Візуально подовжує пальці!

Овальна форма
Цей манікюр можна назвати класичним. цвяхи Завжди актуальна. Овальні ніколи не вийдуть з моди!

Товстий середній
Нігті загостреної форми завжди виглядають стильно і незвично!

Вік (Edge)
Нігті прямокутної форми легко давати зовнішній вигляд стрілок. Це нова тенденція 2016 Я обов'язково спробуйте!

Покажіть ваші друзі ці чудові приклади форм нігтя для стильного манікюру, вони будуть дуже раді дізнатися про це!