384
Не просте і здоровий спосіб схуднути: крохмаль дієта!
1 рік тому я дізнався про John McDougall і його книгу Starch Energy. Розглянуто цей захід один з найщасливіших у моєму житті, адже завдяки системі придумав цей чудовий чоловік і описав у книзі, втратив 10 кг і покращив своє тіло!
Я спробував багато дієт і втратив близько 8 кг, але мій початковий вага був стільки, як 110 кг. Я займався терапевтичною зіркою і довгий час був на білок-диет Моя дієта складається з яєць, курячого дріжджі, бобів і капусти салатів...
В результаті мій організм почав протистояти, виникають проблеми з нирками: це не рідкість, коли білки є основою меню. Я зламав і отримав не тільки при виснаженні дієти кілограми, але і пару додаткових фунтів. Я відчайдушний. Коли я побачила цю інформацію!
7420202088
John McDougall закликає повністю виключити м’ясні та молочні продукти з раціону і замінити їх з цільними зерновими крупами, бобовими, овочами та фруктами.
Я спробував цю дієту і був дуже радий: постійного голоду, який мене захопив, поки інші дієти зникли. Поліпшення травлення, поліпшення стану шкіри. Я значно втратив вагу в перші 2 тижні, і через місяць я помітив, що це займе 10 кг!
Плюси зіркової дієти
На мій погляд я назвав його харчуванням. Картопля-диетЯ кохаю картоплю, так як я був дитиною, і тут це. Я готував цей доступний рослинний в будь-який спосіб. Я ніколи не думав, що картопля, яку я завжди заборонив їсти, допоможе схуднути.
Найкращим способом є їсти зернові, овочі, фрукти, бобові, рефюзуючі м'ясні та молочні продукти. Якщо у вас є проблеми з схудненням, то приділіть увагу цій дієті: ви точно не пошкодуєте!
Я спробував багато дієт і втратив близько 8 кг, але мій початковий вага був стільки, як 110 кг. Я займався терапевтичною зіркою і довгий час був на білок-диет Моя дієта складається з яєць, курячого дріжджі, бобів і капусти салатів...
В результаті мій організм почав протистояти, виникають проблеми з нирками: це не рідкість, коли білки є основою меню. Я зламав і отримав не тільки при виснаженні дієти кілограми, але і пару додаткових фунтів. Я відчайдушний. Коли я побачила цю інформацію!
7420202088
John McDougall закликає повністю виключити м’ясні та молочні продукти з раціону і замінити їх з цільними зерновими крупами, бобовими, овочами та фруктами.
Я спробував цю дієту і був дуже радий: постійного голоду, який мене захопив, поки інші дієти зникли. Поліпшення травлення, поліпшення стану шкіри. Я значно втратив вагу в перші 2 тижні, і через місяць я помітив, що це займе 10 кг!
Плюси зіркової дієти
- Зірки задовольняють апетит краще, ніж м'ясо!
Дієтична клітковина, яка міститься в овочами, заповнює шлунок - виникає відчуття сати і спокою після їжі. - Низька дієта крохмаль
Швидка втрата ваги. Порівняно з сиром (4 ккал на 1 г), м'ясо (4 ккал на 1 г) і масла (близько 9 ккал на 1 г), крохмаль містять дуже кілька калорій (близько 1 ккал на 1 г). - Зірки анергують
Крім значної втрати ваги, крохмаль дієта допомагає поліпшити потік крові на всі тканини тіла, і це покращує стан шкіри. Проблеми з шлунково-кишковим трактом, такими як здуття і запор, зникають. - Оздоровчий ефект
Заміна важкої їжі для тіла - м'ясо і молоко - з здоровими крохмалями, овочами і фруктами, ви загоюєте весь організм. Під час цієї дієти зникнуть хронічні захворювання серцево-судинної системи, нирок і печінки! - Дієта без поломок.
Під час цієї дієти немає поломок. Ваги стабілізатори, і благополуччя покращує багато разів!
На мій погляд я назвав його харчуванням. Картопля-диетЯ кохаю картоплю, так як я був дитиною, і тут це. Я готував цей доступний рослинний в будь-який спосіб. Я ніколи не думав, що картопля, яку я завжди заборонив їсти, допоможе схуднути.
Найкращим способом є їсти зернові, овочі, фрукти, бобові, рефюзуючі м'ясні та молочні продукти. Якщо у вас є проблеми з схудненням, то приділіть увагу цій дієті: ви точно не пошкодуєте!
Кожен будинок має скляні банки. Шукайте те, що ви можете зробити їх!
Кращі варіанти: 12 способів зробити ваші нігті гладкими Мій вибір No 9!