470
Команди Вадима Зеланда для здоров'я: Я не прочитав!
Вадим Зеланд каже, що сучасний світ є культурою повільної смерті. Люди хворіють і гинуть, не розуміючи її. Я відчуваю, що слова Зеланда сенс.
р.
Люди не помітили, що вони хворіють і гинуть в ступінчастому шляху - через елементарну нестачу харчової культури. З моменту появи цих 3 основних компонентів в раціоні з'являються, біле борошно, маргарин, дріжджіКультура над ...
Для отримання реальних переваг від обраного стилю харчування необхідно мати елементарно-продовольча культурай Ми повинні розуміти, що організм не є локомотивною піччю, і подрібнити все там без розгляду і аналізу, надії, що «вічно буде опікуватися», добре, просто приступ!
Якщо людська спадкова маса-продукція і споживає те, що вбиває її, її не можна довіряти. Як можна довіряти наркоману, наприклад?
Основи здорового харчування в Зеланді
Якщо тіло може говорити, це скажеш: ви можете зіпсувати мене, катування мене з надмірною фізичною витримкою, кинути мене в спеку або холодом, ви можете відірватися, ви можете ббити, катування і навіть вирізати - Я відірвав її вниз. Але якщо ви отруєте мене, ви і я відчуваю себе погано, дуже погано, це просто кінець дуже погано.
Здорове харчування – основа здорового життяй Якщо ви зацікавлені в цьому виді їжі, ми їсти, обов'язково покажіть цю статтю друзям!
р.
Люди не помітили, що вони хворіють і гинуть в ступінчастому шляху - через елементарну нестачу харчової культури. З моменту появи цих 3 основних компонентів в раціоні з'являються, біле борошно, маргарин, дріжджіКультура над ...
Для отримання реальних переваг від обраного стилю харчування необхідно мати елементарно-продовольча культурай Ми повинні розуміти, що організм не є локомотивною піччю, і подрібнити все там без розгляду і аналізу, надії, що «вічно буде опікуватися», добре, просто приступ!
Якщо людська спадкова маса-продукція і споживає те, що вбиває її, її не можна довіряти. Як можна довіряти наркоману, наприклад?
Основи здорового харчування в Зеланді
- Дієта повинна бути постійною, безперешкодною.
Не можна різко змінити свій раціон! Це пов'язано з мікрофлорою кишечника, яка адаптована до перетравлення певної їжі. Вона повільно перебудована, вона може приймати місяці для адаптації. - Можлива дієта.
Страви повинні бути простими, від декількох інгредієнтів, але при цьому містять максимальну кількість всіх речовин, необхідних для організму! - Їжа повинна бути веселою.
Якщо ви їсти здоровий, але не смачний, ви завжди будете любити щось поганий, але смачний, і цей ордеал продовжить до тих пір, поки мозок має свою порцію задоволення. Не заплутайтеся в масохізмі, не роси зелений салат, як коров. Вам потрібно шукати прості, але смачні рецепти і отримати не тільки переваги, але і задоволення! - Штучні стимулятори виключені з меню
Депресія і панічні атаки – це нове покоління захворювань. Вони викликані не більше хімічних компонентів у харчових продуктах. - Основним принципом є те, що продукція повинна бути природною.
Це не означає GMOs, без дріжджів, не хімії, ні синтетичних речовин. Продукт, який є «закритим і похованим» для тривалого терміну зберігання, не можна вважати природним.
Якщо тіло може говорити, це скажеш: ви можете зіпсувати мене, катування мене з надмірною фізичною витримкою, кинути мене в спеку або холодом, ви можете відірватися, ви можете ббити, катування і навіть вирізати - Я відірвав її вниз. Але якщо ви отруєте мене, ви і я відчуваю себе погано, дуже погано, це просто кінець дуже погано.
Здорове харчування – основа здорового життяй Якщо ви зацікавлені в цьому виді їжі, ми їсти, обов'язково покажіть цю статтю друзям!
Як виїхати з мийки автомобіля живо: вона запам'яталася порадою вчасно!
Я не думаю, що ця їжа може вплинути на матку і яєчників. Доброго дня!