Команди Вадима Зеланда для здоров'я: Я не прочитав!

Вадим Зеланд каже, що сучасний світ є культурою повільної смерті. Люди хворіють і гинуть, не розуміючи її. Я відчуваю, що слова Зеланда сенс.
р.

Люди не помітили, що вони хворіють і гинуть в ступінчастому шляху - через елементарну нестачу харчової культури. З моменту появи цих 3 основних компонентів в раціоні з'являються, біле борошно, маргарин, дріжджіКультура над ...

Для отримання реальних переваг від обраного стилю харчування необхідно мати елементарно-продовольча культурай Ми повинні розуміти, що організм не є локомотивною піччю, і подрібнити все там без розгляду і аналізу, надії, що «вічно буде опікуватися», добре, просто приступ!

Якщо людська спадкова маса-продукція і споживає те, що вбиває її, її не можна довіряти. Як можна довіряти наркоману, наприклад?

Основи здорового харчування в Зеланді
  1. Дієта повинна бути постійною, безперешкодною.
    Не можна різко змінити свій раціон! Це пов'язано з мікрофлорою кишечника, яка адаптована до перетравлення певної їжі. Вона повільно перебудована, вона може приймати місяці для адаптації.
  2. Можлива дієта.
    Страви повинні бути простими, від декількох інгредієнтів, але при цьому містять максимальну кількість всіх речовин, необхідних для організму!
  3. Їжа повинна бути веселою.
    Якщо ви їсти здоровий, але не смачний, ви завжди будете любити щось поганий, але смачний, і цей ордеал продовжить до тих пір, поки мозок має свою порцію задоволення. Не заплутайтеся в масохізмі, не роси зелений салат, як коров. Вам потрібно шукати прості, але смачні рецепти і отримати не тільки переваги, але і задоволення!

4. Штучні стимулятори виключені з меню
    Депресія і панічні атаки – це нове покоління захворювань. Вони викликані не більше хімічних компонентів у харчових продуктах.
  5. Основним принципом є те, що продукція повинна бути природною.
    Це не означає GMOs, без дріжджів, не хімії, ні синтетичних речовин. Продукт, який є «закритим і похованим» для тривалого терміну зберігання, не можна вважати природним.

Якщо тіло може говорити, це скажеш: ви можете зіпсувати мене, катування мене з надмірною фізичною витримкою, кинути мене в спеку або холодом, ви можете відірватися, ви можете ббити, катування і навіть вирізати - Я відірвав її вниз. Але якщо ви отруєте мене, ви і я відчуваю себе погано, дуже погано, це просто кінець дуже погано.

Здорове харчування – основа здорового життяй Якщо ви зацікавлені в цьому виді їжі, ми їсти, обов'язково покажіть цю статтю друзям!