450
Натуральний засіб від небажаного волосся. Безболісно видаляє все!
Видалення волосся на обличчі Не більше проблеми для мене! Вуса є багато жінок, і навіть якщо не є вуса, то світлий пуховик точно присутній ... Причини можуть бути різними: спадковість, гормональні збої, використання пероральних контрацептивів.
Цей простий засіб чудесно видаляє все: не тільки волосся на обличчі, але і волоссяй Я рекомендую намагатися, щасливі!
Як позбутися від небажаного волосся
Додаток
Ця дивовижна суміш можна залишити на шкірі, склеюючи харчову плівку зверху. Ефект природних засобів підвищить, волосяні цибулини будуть видалені повністю!
Ретельно використовувати каву з соди проти небажаних волосся, якщо у вас є сухі шкіри обличчя, тому що засіб дуже сильний і може викликати подразнення. Обов'язково змащувати чутливу шкіру зволожувачем після процедури будинку.
Поділіться корисним рецептом з друзями, засіб знімає волосся дійсно акуратно!
Цей простий засіб чудесно видаляє все: не тільки волосся на обличчі, але і волоссяй Я рекомендую намагатися, щасливі!
![](http://bashny.net/uploads/images/00/00/13/2016/06/09/7224236913.jpg)
Як позбутися від небажаного волосся
- 2 ст.л. меленої кави
- 1 ч.л. соди
- вода
Додаток
- Змішайте каву, воду і соду в товсту каву.
- Нанести суміш на шкіру над губою і злегка потерти її.
- Вимити маску скрабу. Якщо ви використовуєте його щодня протягом тижня, волосся і пухнастка зникнуть без сліду!
Ця дивовижна суміш можна залишити на шкірі, склеюючи харчову плівку зверху. Ефект природних засобів підвищить, волосяні цибулини будуть видалені повністю!
Ретельно використовувати каву з соди проти небажаних волосся, якщо у вас є сухі шкіри обличчя, тому що засіб дуже сильний і може викликати подразнення. Обов'язково змащувати чутливу шкіру зволожувачем після процедури будинку.
Поділіться корисним рецептом з друзями, засіб знімає волосся дійсно акуратно!
Ця жінка giving a гвоздика з часник під її син подушка кожен ніч Причина проста!
Стоп закручує гроші на педикюрах: Ці 2 прості продукти будуть робити ноги ідеально!