Він пам'ятав цей трюк 20 років пізніше. Тепер він зробить те саме для вас.

Більшість часу ми не думаємо про те, що ми хочемо сказати заздалегідь. Ця майстерність вимагає дуже гарного самоконтролю: ви завжди повинні бути зосереджені, не відволікаючись від людей, з якими ви спілкуєтеся і від предмету розмови. Так, це ебать жорсткий!

Я дізнався багато з цієї історії. Я впевнений, що це буде корисним для вас, читання, незалежно від того, який вік ви є.

Вчимося думати

Це сталося мені 20 років тому, але я все ще пам'ятаю кожну деталь. Коли я був у класі 5, вчитель приніс кілька труб зубної пасти і банок з піни для класу.

Він взяв кришки з труб і банок, кажучи, ми можемо вичавити вміст прямо на стіл! У перший класі відреагували ідею з підозрою, але потім... Це божевільний! Коли пакети були порожніми, учитель заспокоїв всіх і кладе їх у своїх місцях.

Тоді щось відбулося, що ми діти не чекали! Учитель сказав: "Доки ви можете розпочати введення вмісту назад в упаковку."

Ми сміхалися, бо це абсолютно неможливо.Подумайте, потім покажіть.! Після того, як не можна повернути слова назад, так як цей зубний паста не можна вводити в трубку. . . й . Я пам'ятаю цей випадок для життя, він відбитий в пам'яті про те, як гумка палички до дитячого волосся. й

Думка, говорити, робитиЯкщо ви хочете уникнути серйозних помилок і поганих рішень у вашому житті. Ми повинні думати про це частіше!