Більшість часу ми не думаємо про те, що ми хочемо сказати заздалегідь. Ця майстерність вимагає дуже гарного самоконтролю: ви завжди повинні бути зосереджені, не відволікаючись від людей, з якими ви спілкуєтеся і від предмету розмови. Так, це ебать жорсткий!
Я дізнався багато з цієї історії. Я впевнений, що це буде корисним для вас, читання, незалежно від того, який вік ви є.
Вчимося думати
Це сталося мені 20 років тому, але я все ще пам'ятаю кожну деталь. Коли я був у класі 5, вчитель приніс кілька труб зубної пасти і банок з піни для класу.
Він взяв кришки з труб і банок, кажучи, ми можемо вичавити вміст прямо на стіл! У перший класі відреагували ідею з підозрою, але потім... Це божевільний! Коли пакети були порожніми, учитель заспокоїв всіх і кладе їх у своїх місцях.
Тоді щось відбулося, що ми діти не чекали! Учитель сказав: "Доки ви можете розпочати введення вмісту назад в упаковку."
Ми сміхалися, бо це абсолютно неможливо.
Подумайте, потім покажіть.! Після того, як не можна повернути слова назад, так як цей зубний паста не можна вводити в трубку. . . й . Я пам'ятаю цей випадок для життя, він відбитий в пам'яті про те, як гумка палички до дитячого волосся. й
Думка, говорити, робитиЯкщо ви хочете уникнути серйозних помилок і поганих рішень у вашому житті. Ми повинні думати про це частіше!