Вони забивають пару десятків цвяхів в дошки. Тепер я хочу зробити те ж саме!

Легкість ниток і заспокійливість нігтів – ці матеріали, здавалося б, не об'єднувати взагалі! Відкриваю нову техніку ручної роботи, я закохався в неї без пам'яті. Мистецтво - це моя пристрасть.

Звичайно, кожен спробував зробити вироби нитками. Я пам'ятаю, як в школі ми приклеюємо прості малюнки ниток на картон і завжди загортаємо кілька пляшок нитками. Так, це нічого не в порівнянні з блискучою ідеєю створення картин з використанням гвоздик і ниток!

Коротке відео покаже вам, як створити твори в стилі гонгового мистецтва! Дива, справжнє диво...

Дивитися чарівний! Звісно, таке мистецтво вимагає уважності, наполегливості і болючих обчислень, але є плюс. Для участі в такому хобі навіть людина, яка не знає, як малювати!

Молот, нігті, фанери, нитки, фарба, візерунок на папері або міліметрі, наждачний папір. Ось всі інструменти, які вам потрібно створити чудові твори!

Вартість матеріалів дуже невелика, але виходить оригінальна робота, яка радує око.
3250Р. 3700Р.

Художні картини Стати новим трендом, і хочете прикрасити ваш будинок таким чином! Добре, що навчання цього хитрого бізнесу не так складно.

Доведено, що рукоділля діє на мозок спокійно і запобігає виникненню стерильного склерозу. Ще один неперевершений плюс! Якщо ви захваті від такого роду творчості, покажіть найцікавішу ідею друзям.