Прийміть ручне насіння кавуна і перекиньте їх в окропу: результат подарує Вам!

Я дізнався про переваги насіння кавуна випадково. Подруга шахти пішла в Китай і сказав мені, що місцеві жителі, які звикли варити ці насіння, як ми робимо гарбузи. Помаранений в олії з спеціями, вони дуже смачні! Ця страва вважається відмінною профілактикою черв'яків.

Сьогодні Я буду ділитися 2 простих рецептів для ефективного використання насіння дива для здоров'я. Я використовую ці інструменти останнім часом, і я дуже щасливий відчувати себе краще! Рибофлавін, фосфор, кальцій, цинк, вітаміни В - все це багатство містить одне кавун... Я не кинути їх зараз.

Настій насіння кавуна Склад
  • 5 ст.л. сирого кавунового насіння
  • 1 л холодної води

Підготовка
  1. Подрібнити насіння в розчин, залити холодною водою. Доведіть до кипіння.
  2. Варити насіння на 45 хвилин.
  3. Процідіть відвар і візьміть 1 склянку 3 рази на добу.

Настій насіння кавун є відмінним сечогінним, часто використовують для схуднення швидше. Цей напій також використовується для профілактики та лікування простатиту. Цей чай кавун ефективний при гіпертонії: Я був дуже щасливий, коли мій кров'яний тиск нормалізував, з яким я завжди мав проблеми!

Насіння кавуна з глистів Склад
  • кавун
  • Малкa

Підготовка
  1. Сушити насіння в духовці і подрібнити в порошок.
  2. Змішайте порошок з нежирним молоком в співвідношенні 1: 10.
  3. Необхідно пити 2 склянки цього засобу на порожньому животі. Курс лікування становить 3 дні, достатньо однієї дози для профілактики.

Насіння кавуна - виключно цінний продукт! Я сподіваюся, що ви зацікавлені в цій інформації, і ви будете використовувати його для поліпшення здоров'я. Не забудьте показати статтю друзям!