386
Ось чому я не купую зернових барів! Я маю цей рецепт...
Зернові бруски, які продаються в магазині, вважаються корисними закусками. Але після уважного читання їх складу можна зробити розчарівний висновок: занадто багато цукру і шкідливих харчових добавок присутні в цьому продукті!
Саморобний зерновий брус, з іншого боку, легко зробити без цукру. Медове і арахісове масло в цьому оригінальному рецепту дають особливий смак до делікатесу. До 30 хвилин!
Головна БариІнгредієнти
Дуже цікавий процес приготування цих чудових барів! Щоб зробити їх більш хрусткою, перед приготуванням солодощів можна злегка обсмажити вівсяні і горіхи. Сухі фрукти не є необхідним інгредієнтом, але завдяки їм можна експериментувати зі смаком.
Зніміть, що це блоки живлення Вам не доведеться пекти! Досить приготувати вівсяну і медову масу, викласти її в шар у вигляді і дати її заморозити.
Приготувати смачні бари в будинку - мої цілі вихідні. Ви завжди можете носити таку закуску в сумці і лікуючи їх близькими. Це чудова ідея для здорового десерту.
Покажіть цей рецепт друзям, вони обов'язково оцінять його!
Саморобний зерновий брус, з іншого боку, легко зробити без цукру. Медове і арахісове масло в цьому оригінальному рецепту дають особливий смак до делікатесу. До 30 хвилин!
Головна БариІнгредієнти
- 3 ст. л.
- будь-які горіхи, сушені фрукти
- 1 стіл повітряного рису (за бажанням)
- 1 ст. л. мед
- 1,5 ст.л. арахісового масла
- глазур
Дуже цікавий процес приготування цих чудових барів! Щоб зробити їх більш хрусткою, перед приготуванням солодощів можна злегка обсмажити вівсяні і горіхи. Сухі фрукти не є необхідним інгредієнтом, але завдяки їм можна експериментувати зі смаком.
Зніміть, що це блоки живлення Вам не доведеться пекти! Досить приготувати вівсяну і медову масу, викласти її в шар у вигляді і дати її заморозити.
Приготувати смачні бари в будинку - мої цілі вихідні. Ви завжди можете носити таку закуску в сумці і лікуючи їх близькими. Це чудова ідея для здорового десерту.
Покажіть цей рецепт друзям, вони обов'язково оцінять його!
Вона загортала ноги на ніч в харчовій обмотці. Вранці з'явився ефект!
Як закріпити зношені джинси так, щоб не руйнувати їх.