402
Обравши кошик з зеленню на дворі, приготувавши таку страву, з якої кожен буде дронути!
Швидко і найдешевший спосіб поповнювати поставку вітамінів і мікроелементів в організмі необхідно регулярно їсти. свіжо-зеленийй На щастя, в цей час року він росте в кількості!
Наявність на столі посуду з кропиви, сорочки, хребта, листя кульбаби, часник - запорука здорового імунітету і відмінної фізичної форми.
Для тих, хто потребує вітамінів у їх природній формі, "Сайт" приготування цього рецепта Весна-зеленай
Концепція «булька зелені» досить розтягна, тому в цьому рецепті для точності пропорцій ми будемо використовувати збите скло!
інгредієнти
Підготовка
З Я дізнався цей незвичайний рецепт, немає кропиви або кульбаби на дворі: родичі просять зробити смарагдові млинці для них практично щодня!
Я ніколи не думав, що це блюдо так багато. Неймовірно смачний, ароматний і елегантний, вони чудово поєднуються зі сметаною, кефіром або саморобним йогуртом.
Спробуйте приготувати і не забудьте купити друзів!
Наявність на столі посуду з кропиви, сорочки, хребта, листя кульбаби, часник - запорука здорового імунітету і відмінної фізичної форми.
Для тих, хто потребує вітамінів у їх природній формі, "Сайт" приготування цього рецепта Весна-зеленай
Концепція «булька зелені» досить розтягна, тому в цьому рецепті для точності пропорцій ми будемо використовувати збите скло!
інгредієнти
- 1 ст.л. зрізаного молодого листя
- 1 ст.л. зрізаного молодого кульбаби листя
- 1 ст.л. зрізаного листя сорбеля
- 1 ст. л. манкі
- 2/3 ст.л. борошна
- 2 яйця
- 1.5 ст. сироватка (може бути замінений на низькожирний кефір)
- 3 скибочки часнику
- сіль
- 6 ст.л. рослинного масла
Підготовка
- Вимийте всі зелені, висушіть і зріжте дрібно. Заміряти необхідну кількість, укласти в склянку щільно, але не трамваєм.
- Подрібнені листя кропиви і кульбаби залити окропом і залишити на пару хвилин. Потім кладемо їх в кооп, дайте водяний пробіг і вичавити їх трохи.
- Всі зелені додатково подрібнюють блендером, щоб отримати ароматний зелений гель.
- Додаємо яйця, манка, борошно, сироватка і вершкове масло. Додайте до смаку, додайте часник і ретельно перемішайте. Встановіть біля 10-15 хвилин для манки.
- Млинці смажені в добре розігрітій сковороді з мінімальною кількістю олії.
З Я дізнався цей незвичайний рецепт, немає кропиви або кульбаби на дворі: родичі просять зробити смарагдові млинці для них практично щодня!
Я ніколи не думав, що це блюдо так багато. Неймовірно смачний, ароматний і елегантний, вони чудово поєднуються зі сметаною, кефіром або саморобним йогуртом.
Спробуйте приготувати і не забудьте купити друзів!
Не кожна варта знає ці кулінарні техніки. 17 порад для найуспішніших страв!
Красивий - цвіль! Ці ознаки вказують на приховану небезпеку вашого будинку.