Народні рецепти від оніміння рук і ніг! Я не думав, що я страждаю від цього...

Помиття кінцівок Це дуже важливий симптом, який не можна ігнорувати. Це може викликати такі захворювання, як артрит, артроз, остеохондроз і багато інших.

Якщо ви відчували його протягом тривалого часу оніміння рук або нігВи повинні негайно звернутися до лікаря. Цей симптом часто супроводжується сильним болем. Традиційна медицина порадує полегшувати хворобливі відчуття за допомогою простих і доступних засобів і ефективних методів.

Як лікувати оніміння
  1. Доннік медика
    Багато трав'янистих рослин впевнені, що найкращий засіб для оніміння кінцівок є лікарським доніком. Заварити чайну ложку сухої трави в одному склянці окропу 10 хвилин. Вам необхідно пити настій на два дні, 2 склянки в день.
  2. Контрастні ванни
    Тримайте ноги або руки в холодній воді на деякий час, потім в гарячій воді. Зробити цю процедуру в ніч на 15 хвилин, потім змащувати заспокійливу пляму з прогріваючим мазем і перейдіть до місця. 10 днів лікування.
  3. Камфор мазь
    Додайте до камфорної мазі кілька крапель ефірної олії евкаліпту. Натирайте цей інструмент з нульовими кінцівками найкраще перед сном. Курс 3 днів достатньо.
  4. гімнастика
    Відмінно допомагає приманити пальцями і руками гімнастики. Підніміть руки вгору і запустіть вигин і розтягуючи пальцями. Зробити це 80 разів, після чого покласти руки вниз і повторити вправу. Це дозволить поліпшити кровообіг в руках і зняти біль.
  5. Методика тибетських ченців
    Цей метод також допомагає з пухирцями і пальцями. Візьміть невелику миску, залийте її гарячою водою. Вимикачі руки, повільно притиснути пальцями до дна чаші, не переборщити її силою тиску. Ця процедура знімає біль добре.

Дізнайся з вашими друзями, це надзвичайно корисна інформація, покаже занепокоєння для здоров'я!