Граб найбільшого листя в саду можна знайти. Ми любимо цю ідею!

Покрокове глибоке в ліс або сад, ви розумієте, що ви входите в інший світ. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Тексти пісень, а це означає: Скульптура природи може бути безсмертним шляхом пластина своїми руками з великим листом улюбленої рослини! Створення такого дива дійсно легко, реальність буде краще, ніж будь-які очікування. Про нас

Як зробити пластину Вам буде потрібно
  • великий лист (пам'ятний лист, водяний лист тощо)
  • клей
  • пісяють
  • штукатурка
  • фарба

1. Посипаємо пісок на клей.

Помістіть лист на піску за допомогою підкладки. 56669123

Змішайте глину або штукатурку фарбою і нанесіть цю масу на лист. Також можна використовувати безбарвну глину або штукатурку: після чого пластину доведеться пофарбувати, коли він вже висохне. Чому? Ви можете використовувати різні кольори! Я люблю осінній палітру.

Добре натискаємо лист зверху, щоб на глині виразний відбиток.

Нехай матеріал сухий добре. 12 до 24 годин буде достатньо, щоб зробити пластину жорсткий. Р

Візьміть лист з готової глиняної пластини. Для цього можна використовувати м'яку щітку або бритву лопатку. Головне не подряпинити продукт!

Виявився оригінальною, односторонньою плитою! Як добре буде виглядати виноград?

Я не бачив відео в довгий час, щоб я хотів би, що я хотів би! Це як звичайний лист садової рослини перетворюється в те, що дорого до серця. Це захоплюючий процес.

Радість побачень красивих речей повинна бути ненависті кожен день! Зробіть себе і сім'ю щасливою, створюючи простий пластиний Я думаю, що це буде приємно показати мої друзі це надихне відео!