336
Я зумів знизити рівень холестерину і цукру в крові! Все через цей продукт...
Про корисність цієї «сонячної ягоди» є легендами. Після того, як він містить цілий комплекс вітамінів і мінералів, які відмінно поглинаються організмом. гарбуз відмінно зберігає свої властивості, навіть якщо він зберігається протягом тривалого часу при кімнатній температурі. Цей фрукт дуже корисний не тільки в сирій формі, але і в кип'ятять. Насоски роблять смачну кашу, супи, млинці, варення і соки.
Але мало хто знає, що гарбуз є відмінним інструментом для боротьби з високий цугар і холестерин крові. Сьогодні "Сайт" Я буду ділитися прекрасним рецептом з вами. гарбузякі допоможуть подолати ці проблеми.
р.
Як зменшити холестерин в домашніх умовах
Підготовка
Пити цей напій слід 250 г на добу на порожньому шлунку півгодини до їжі. Вам необхідно пити гарбузову воду щодня протягом місяця. У 30 днів ви помітите результати. Вчені довели, що весь комплекс вітамінів в гарбузі сповільнює старіння організму і допомагає підтримувати нормальну активність.
Щоб не тільки знизити рівень холестерину, але і схуднути, використовуйте цей вітамін дієти! Поділіться рецептом загоєння гарбуза з друзями, вони будуть вдячні.
Але мало хто знає, що гарбуз є відмінним інструментом для боротьби з високий цугар і холестерин крові. Сьогодні "Сайт" Я буду ділитися прекрасним рецептом з вами. гарбузякі допоможуть подолати ці проблеми.
р.
Як зменшити холестерин в домашніх умовах
- 100г сирий гарбуз
- 0,5 ст.л. чистої води
Підготовка
- Очистити гарбуз від шкірки і нарізати його на невеликі шматочки.
- Помістіть їх в блендері, додайте воду і збийте їх до однорідної маси.
Пити цей напій слід 250 г на добу на порожньому шлунку півгодини до їжі. Вам необхідно пити гарбузову воду щодня протягом місяця. У 30 днів ви помітите результати. Вчені довели, що весь комплекс вітамінів в гарбузі сповільнює старіння організму і допомагає підтримувати нормальну активність.
Щоб не тільки знизити рівень холестерину, але і схуднути, використовуйте цей вітамін дієти! Поділіться рецептом загоєння гарбуза з друзями, вони будуть вдячні.
Просто 1 склянка цього напою перед сніданком допомагає при хворобі нирок, астмі і цукровому діабеті!
Цей трюк заощадить вас багато грошей! Я не думаю, що я б...