400
Подрібнити регулярні страви? У цьому випадку необхідно зробити картоплю за цим рецептом!
Картопля - це часовий гість на наших столах. І цілком заслужено, тому що страви з цього овочів прекрасно поєднуються з будь-якими салатами, м'ясом, птахом, рибою...
"Сайт" Він хоче поділитися новим і незвичайним з вами. кухар-поштай Родзинкою цієї страви є саворий маринад з часником, соєвим соусом і медом, який надає картоплі золотистий і хрусткий скорин.
Картопляні скибочки Склад
Підготовка
Картопля-запечена може виступати як самостійна страва, яка відмінно підійде вершками, сиром або будь-яким іншим соусом. При мінімальних витратах отримано ситне лікування з вишуканим смаком!
Скажіть друзям про новий спосіб зробити улюблену картоплю!
"Сайт" Він хоче поділитися новим і незвичайним з вами. кухар-поштай Родзинкою цієї страви є саворий маринад з часником, соєвим соусом і медом, який надає картоплі золотистий і хрусткий скорин.
Картопляні скибочки Склад
- 1 кг картоплі
- 2 ст.л. сої
- 2 ст.л. рослинного масла
- 3 ст.л. л. не занадто пряний гірчиця (може бути в зернах)
- 1 ст.л. квіткового меду
- 4-5 зубчики часнику
- сушені трави за смаком (регано, базилік, марірам)
- сіль
Підготовка
- Картопля ретельно промиваємо пензлем, помістіть в каструлю, залийте водою. Коли вода кип'ятить, трохи солі і кип'ятити на середньому вогні до напівкоштовності.
- Залийте воду, дайте картопля трохи охолонути.
- Отримати готовий. соєвий: змішати в чаші соєвого соусу, меду, гірчиці, сушені трави, часник пропускають через прес і рослинне масло. Немає необхідності додавати сіль, так як соєвий соус вже солоний, і варити картоплю в солоній воді. Зважаючи на те, що гречка має дуже виражений смак, який може збити смак всіх інших інгредієнтів. Якщо ви не любите меду в маринаді, ви можете обійтися без неї.
- Без пілінгу, розрізання. картопля І покласти його в маринаду чашу. Дякуемо!
- Змастити лоток злегка маслом і покласти на неї картоплю. Випікайте блюдо на 200 градусах, щоб сформувати іржі скоринки.
Картопля-запечена може виступати як самостійна страва, яка відмінно підійде вершками, сиром або будь-яким іншим соусом. При мінімальних витратах отримано ситне лікування з вишуканим смаком!
Скажіть друзям про новий спосіб зробити улюблену картоплю!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я хочу, щоб я був відомий до.
Видаліть все зайве: Я ніколи не думав, що це допоможе! Я не боїться носити ванну костюм.