711
Він заливається воском на порожньому флаконі Coca-Cola і підібрав ніж. Фантастичний, без іншого способу!
Я хотів би цю ідею так багато, що я відразу показав її друзям. Ну, як я можу залишитися байдужим: велика свічка у формі пляшки Кока-Кола захопила свою фантазію! Ви можете захопити його дуже довго.
Як зробити свічки в домашніх умовах Вам буде потрібно
Виробництво
Свічки, віск або парафін. Помістіть їх в чашу разом з кольоровими восками.
Крейони воску забарвать свічку в тонах традиційного напою: чорний і фіолетовий асортимент буде виглядати дуже незвичайно!
Помістіть свічки і промені в чаші, які можна нагрівати в водяній бані. Розтопити воску на середньому вогні повністю, повільно помішуючи масу.
Пришийте горіх до кінця довгих ниток. 84128.
Зробіть другий кінець нитки на зубочистку і покладіть її по шиї пластикової пляшки.
Уважно залити розтопленим воском в пляшки з вороною. р.
Залишилося чекати до повного загартування воску! За допомогою канцелярського ножа звільнити свічку з пластикової упаковки. Що відбулося диво! 37935,000р.
Можна прикрасити свічку стікером.
Захоплення!
Я дивився цей відео на третій раз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Красиві свічки Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я радий, що я бачив це чудове відео. Я вірю!
Як зробити свічки в домашніх умовах Вам буде потрібно
- Empty Coca-Cola пляшка
- 2 віск крейда (чорний і фіолетовий)
- білий-свічник
- нитки
- зубчастий
- гайка
- глибока плита
- полив
- канцелярія
Виробництво
- Пляшка Coca-Cola. Віск свічки до Мій старий пристрасть! Я хочу, щоб працювати якомога швидше...
Свічки, віск або парафін. Помістіть їх в чашу разом з кольоровими восками.
Крейони воску забарвать свічку в тонах традиційного напою: чорний і фіолетовий асортимент буде виглядати дуже незвичайно!
Помістіть свічки і промені в чаші, які можна нагрівати в водяній бані. Розтопити воску на середньому вогні повністю, повільно помішуючи масу.
Пришийте горіх до кінця довгих ниток. 84128.
Зробіть другий кінець нитки на зубочистку і покладіть її по шиї пластикової пляшки.
Уважно залити розтопленим воском в пляшки з вороною. р.
Залишилося чекати до повного загартування воску! За допомогою канцелярського ножа звільнити свічку з пластикової упаковки. Що відбулося диво! 37935,000р.
Можна прикрасити свічку стікером.
Захоплення!
Я дивився цей відео на третій раз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Красиві свічки Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я радий, що я бачив це чудове відео. Я вірю!
Що це долі символ означає! Я відчував, що все було...
Її jealous хлопець хотів її залишитися жиру. Жінки зарекомендували всіх, хто втратив вагу!