366
Коли я запікаю торт, я покрию його з дзеркальною глазур'ю за цим рецептом! Шин...
Я приготував цей випічка вперше і був дуже хвилюваний: так що я хотів, щоб вийшов. У дзеркальному покритому покритті ви можете побачити своє відображення - такий десерт завжди викликає захоплення на святковому столі!
Цей рецепт зустрічав мої очікування, тортове покриття було надзвичайно успішним. Застібка, блискуча поверхня без одного недоліку. Крім того, це смачно. Глаз з відомого шеф-кухаря кондитерських виробів П'єр Герме Спеціально для вас, шановний читач!
Дзеркальна глазур для тортаІнгредієнти
Підготовка
Для більшого блиску в суміші для глазурі можна додати трохи коньяку! В іншому випадку, не відхиляйтеся від рецепта: ідеальні пропорції продуктів в грамах забезпечать успіх заходу і ви захочете всіх з променевим десертом.
Я був зачарований цим простим способом приготування курча для десерту! Згадайте цей рецепт, коли ви робите торт. Я вірю!
Цей рецепт зустрічав мої очікування, тортове покриття було надзвичайно успішним. Застібка, блискуча поверхня без одного недоліку. Крім того, це смачно. Глаз з відомого шеф-кухаря кондитерських виробів П'єр Герме Спеціально для вас, шановний читач!
Дзеркальна глазур для тортаІнгредієнти
- 75 мл води
- 150мл мед
- 150г згущене молоко
- 1 ст.л. желатин
- 150г цукру
- 150г молочного шоколаду
Підготовка
- Соак желатин в 30 мл води для набряків, займе близько 15 хвилин.
- У каструлі з товстим дном поєднують решту воду, мед і цукор. Доведіть суміш до кипіння і проваріть протягом 2 хвилин.
- Зніміть сковороду з вогню, додайте згущене молоко і жовте желатин. Тут додайте зламаний шоколад на невеликі шматочки, швидко перемішайте суміш до повного розчинення.
- Помістіть торт на грилі і покладіть глазур на нього ложкою. Ні в якому разі не розтопити його ложкою - нехай глазур вільно протікає по всій поверхні випічки. Щоб уникнути будь-яких бульбашок, можна залити глазур на торт через невеликий штифт.
- Після 2 годин покриття замерзнеться і торт займе чарівний вигляд! Дзеркальна шоколадна глазур Це як привабливо як зоряне небо.
Для більшого блиску в суміші для глазурі можна додати трохи коньяку! В іншому випадку, не відхиляйтеся від рецепта: ідеальні пропорції продуктів в грамах забезпечать успіх заходу і ви захочете всіх з променевим десертом.
Я був зачарований цим простим способом приготування курча для десерту! Згадайте цей рецепт, коли ви робите торт. Я вірю!
Дженніфер Аністон поділився секретом її бездоганної фігури!
Як зупинити втрату волосся! Скоріше за все, Rapunzel використовується цей інструмент.