438
Він взяв 12 пінг-понгових кульок і склеював їх разом. Повторіть це 8 разів, як тільки світло світиться!
Це один Лампи Я коли-небудь бачив. Хто коли-небудь думав про те, що пінг понг кульки разом? Але, я зізнаюся, результат захоплюючий, тому що, проходячи через пластикові кулі, світло перетворюється в чарівний світ!
Шукайте цю красу! Не можна протистояти спокусі зробити таку оригінальну річ для декору.
Вам знадобиться лампа своїми руками.
Виробництво
Перевірте, чи підходить світлодіодна лампа в пробуреному отворі! Якщо все добре, зробіть отвори з свердлом в інших кульках. Ви можете взяти меншу кількість, залежить від того, яка розмір лампи, яку ви хочете створити.
Наклейте 12 кульок один до одного, розмістивши їх на пластикову круглу основу. (доб. 1)
Тепер кладуть лампочки в кожну кульку! Для з'єднання клейового пістолета це задоволення.
Продовжувати склеювання кульок, розміщення їх зверху основного шару за шаром.
Що відбувається в кінці!
Такий світильник буде виглядати стильно в будь-якому інтер'єрі. р.
В залежності від кольору гірлянди трансформується лампа.
Зробіть погляд на те, як таке хитромудре, що майстер робить. Я думаю, що навіть ті, хто не любить ручної роботи, будуть справитися з цим завданням. Чудова ідея для подарунка!
Розкажіть ваші друзі, як зробити світильник з пінг-понгових кульок! Я впевнений.
Шукайте цю красу! Не можна протистояти спокусі зробити таку оригінальну річ для декору.
Вам знадобиться лампа своїми руками.
- 96 пінг pong кульки
- клею-гуль
- світло-світло
- буріння
- пластик
Виробництво
- Робимо абажур Ви можете зробити це досить швидко! Яйця для гри настільного тенісу виготовлені з тонкої пластики, тому він дуже простий у використанні. Спочатку просвердлили отвір в одній кулі.
Перевірте, чи підходить світлодіодна лампа в пробуреному отворі! Якщо все добре, зробіть отвори з свердлом в інших кульках. Ви можете взяти меншу кількість, залежить від того, яка розмір лампи, яку ви хочете створити.
Наклейте 12 кульок один до одного, розмістивши їх на пластикову круглу основу. (доб. 1)
Тепер кладуть лампочки в кожну кульку! Для з'єднання клейового пістолета це задоволення.
Продовжувати склеювання кульок, розміщення їх зверху основного шару за шаром.
Що відбувається в кінці!
Такий світильник буде виглядати стильно в будь-якому інтер'єрі. р.
В залежності від кольору гірлянди трансформується лампа.
Зробіть погляд на те, як таке хитромудре, що майстер робить. Я думаю, що навіть ті, хто не любить ручної роботи, будуть справитися з цим завданням. Чудова ідея для подарунка!
Розкажіть ваші друзі, як зробити світильник з пінг-понгових кульок! Я впевнений.