Він взяв 12 пінг-понгових кульок і склеював їх разом. Повторіть це 8 разів, як тільки світло світиться!

Це один Лампи Я коли-небудь бачив. Хто коли-небудь думав про те, що пінг понг кульки разом? Але, я зізнаюся, результат захоплюючий, тому що, проходячи через пластикові кулі, світло перетворюється в чарівний світ!

Шукайте цю красу! Не можна протистояти спокусі зробити таку оригінальну річ для декору.

Вам знадобиться лампа своїми руками.
  • 96 пінг pong кульки
  • клею-гуль
  • світло-світло
  • буріння
  • пластик

Виробництво
  1. Робимо абажур Ви можете зробити це досить швидко! Яйця для гри настільного тенісу виготовлені з тонкої пластики, тому він дуже простий у використанні. Спочатку просвердлили отвір в одній кулі.
Він взяв 12 пінг-понгових кульок і склеював їх разом. Повторіть це 8 разів, як тільки світло світиться!

Перевірте, чи підходить світлодіодна лампа в пробуреному отворі! Якщо все добре, зробіть отвори з свердлом в інших кульках. Ви можете взяти меншу кількість, залежить від того, яка розмір лампи, яку ви хочете створити. Він взяв 12 пінг-понгових кульок і склеював їх разом. Повторіть це 8 разів, як тільки світло світиться!

Наклейте 12 кульок один до одного, розмістивши їх на пластикову круглу основу. Він взяв 12 пінг-понгових кульок і склеював їх разом. Повторіть це 8 разів, як тільки світло світиться! (доб. 1)

Тепер кладуть лампочки в кожну кульку! Для з'єднання клейового пістолета це задоволення. Він взяв 12 пінг-понгових кульок і склеював їх разом. Повторіть це 8 разів, як тільки світло світиться!

Продовжувати склеювання кульок, розміщення їх зверху основного шару за шаром. Він взяв 12 пінг-понгових кульок і склеював їх разом. Повторіть це 8 разів, як тільки світло світиться!

Що відбувається в кінці! Він взяв 12 пінг-понгових кульок і склеював їх разом. Повторіть це 8 разів, як тільки світло світиться!

Такий світильник буде виглядати стильно в будь-якому інтер'єрі. Він взяв 12 пінг-понгових кульок і склеював їх разом. Повторіть це 8 разів, як тільки світло світиться! р.

В залежності від кольору гірлянди трансформується лампа. Він взяв 12 пінг-понгових кульок і склеював їх разом. Повторіть це 8 разів, як тільки світло світиться!

Зробіть погляд на те, як таке хитромудре, що майстер робить. Я думаю, що навіть ті, хто не любить ручної роботи, будуть справитися з цим завданням. Чудова ідея для подарунка!

Розкажіть ваші друзі, як зробити світильник з пінг-понгових кульок! Я впевнений.