Ось чому я не кинувся в полуниці хвости! Я знайшов від нещасного випадку і був дуже задоволений...

Всім відомо, що полуниця цінна! Корисно їсти свіжі ягоди для профілактики серцево-судинних захворювань: цей дивний продукт знижує кількість холестерину в крові. Свіжий сік полуниці відбілює зуби, ідеально підходить для всіх типів шкіри панчохий

Але сьогодні ви дізнаєтеся щось нове про спокусливу ягоду. Ці полуниця І я почула його вперше.

Корисно не тільки засипані свіжі ягоди полуниці, але і сепали, які ми звикли безглуздо відкинути. Більшість з усіх, я привертав ідею чаю: сушені муски полуниці рекомендується додавати в традиційний гарячий напій, аромат чарівний!
р.

Чим корисний полуниця
  1. Чай з полуниці хвости
    Висушені листя можна додавати до звичайного заварювання чаю, або можна заварити окремо. Він має антистресовий ефект і заспокоює тіло не гірше м'яти чаю! Цей чай також корисний для всіх, хто має проблеми з нирками.
  2. Настій полуниці
    1 ч.л. подрібнені хвости заливають склянкою окропу, кип'ятять пару хвилин і дайте настоятися. Щоб запобігти раку і як допоміжний засіб при лікуванні, потрібно пити настій 3 рази на добу.
  3. В’язниці для краси
    Подрібніть свіжі полуниці хвости в блендері і зробіть ефективну омолоджуючу маску! Він освіжає шкіру і зморшки.
  4. Кубики для волосся
    Секретний рецепт від випадання волосся: змішати вівсяний з невеликою кількістю води і натерти полуниці хвостиками. Застосуйте цю гру на волосся 3 рази на тиждень протягом 30 хвилин. Волосся перестануть випадати і стануть міцними і блискучими, будуть додані більше обсягу.
  5. Хвости полуниці проти діабету
    Приготувати концентрований чай з полуничних хвостиків, пити 1 склянки після кожного прийому їжі. Це допомагає нормалізувати рівень цукру в крові!

Корисні властивості листя полуниці Імпресивний! Нещодавно я дізнався, що м'які ягоди полуниці - чудова заправка для салатів з свіжих овочів, разом з лимонним соком, добре поєднується з листовим салатом. Я раджу спробувати цей незвичайний смак, шановний читач.

Поділіться своїми друзями цікавими порадами, які сприяють здоров'ю, піклуються про них!