362
Як довго ми можемо чекати? Спробуйте омлет з цим дивним рецептом.
Звичайний омлет не потрапляє в пропорції цього апетитного страви! Мексиканська tortilla Дозволяє багато варіацій. Ви можете додати в смажені гриби і різні свіжі овочі, нарізані невеликими шматочками: болгарський перець, помідори, цибуля ... Навіть листя салату добре для наповнення!
Ви можете подавати торт з ароматним гравієм, білим соусом або так само, як і в будь-якому випадку, він буде безцінно смачним! Рецепт простий, як він спокусливий.
Мексиканський тортІнгредієнти
Підготовка
Після перегляду відео я хочу почати готувати! Після 15 хвилин блюдо вже куриться на тарілці, і що таке запах? Якщо додати сухі спеції до тесту для плоского хліба - базилік, розмарин або чебрець - це буде ще краще!
Плоскі торти в каструлі Це блюдо, яке ви просто не можете допомогти. В залежності від ваших уподобань виберіть начинку і зайдіть! Завітайте до вас і ваших друзів!
Ви можете подавати торт з ароматним гравієм, білим соусом або так само, як і в будь-якому випадку, він буде безцінно смачним! Рецепт простий, як він спокусливий.
Мексиканський тортІнгредієнти
- 500г вареної картоплі
- 150г борошна
- 1 яйце
- 100г гам
- 100г твердий сир
- сіль, перець за смаком
- рослинно-масляний
Підготовка
- Заварити картоплю, зробити пюре, додати борошно і яйце до неї.
- З готового тіста утворюють плоский хліб, кладуть його на нагрітій сковороді.
- Помістіть начинку на торті, накрийте його другим картопляним тортом зверху.
- Поставити мексикацьку черепицю з кожного боку, поки не грубі форми.
- Подаємо страву гарячою, дуже смачною зі сметаною і свіжою зеленню!
Після перегляду відео я хочу почати готувати! Після 15 хвилин блюдо вже куриться на тарілці, і що таке запах? Якщо додати сухі спеції до тесту для плоского хліба - базилік, розмарин або чебрець - це буде ще краще!
Плоскі торти в каструлі Це блюдо, яке ви просто не можете допомогти. В залежності від ваших уподобань виберіть начинку і зайдіть! Завітайте до вас і ваших друзів!
Після вивчення впливу лимонного крему на здоров'я ви будете варити його постійно!
Одна вправа і 4 хвилин – Більше проблем тиску!