334
Після вивчення впливу лимонного крему на здоров'я ви будете варити його постійно!
Для нас, лимонний крем екзотичний, в той час як в США готуються до століть. Там з'їдають з бункерами, кладуть начинку в тортах і тортах. Але мало хто знає, що цей крем чудовий. холодно-кваліфікаторй
Лимонна шкірка містить набагато більше вітаміну С, ніж її м'якоть. Саме тому лимонний крем No 1 ліки від застуди! Крім того, лимон активізує печінку і виступає антисептичним, нейтралізуючим бактеріальними бактеріями в кишечнику.
"Сайт" Вони піклуються про здоров'я, тому вони діляться перевагами. лимонний кремй
Як позбутися від застуди швидко
Підготовка
Зареєструватися лимонний крем 100 г двічі на день після їжі. З'їсти його в чистому вигляді на один тиждень. У 2 дні ви позбавите від основних симптомів застуди!
Починайте відновлення здоров'я і поділіть рецепт приготування лимонного крему з друзями!
Лимонна шкірка містить набагато більше вітаміну С, ніж її м'якоть. Саме тому лимонний крем No 1 ліки від застуди! Крім того, лимон активізує печінку і виступає антисептичним, нейтралізуючим бактеріальними бактеріями в кишечнику.
"Сайт" Вони піклуються про здоров'я, тому вони діляться перевагами. лимонний кремй
Як позбутися від застуди швидко
- 4 лимони
- 4 яйця
- 200 г цукру
- 40г вершкове масло
Підготовка
- Добре промийте лимони.
- Натирайте шкірку двох лимонів і перемішайте його з цукром.
- Вичавити сік з 4 лимонів і додати його в цукор, потім ретельно перемішати.
- Переверніть 4 яйця з виделкою і додайте їх до соку. Залиште суміш настоювати протягом 30 хвилин.
- Процідіть суміш і вставте її в горщик.
- Додавання вершкового масла, відварити вершки на середньому вогні 3-5 хвилин.
- Залийте вершки над баночками і дайте їй охолонути, потім перемістіть ліки до холодильника.
Зареєструватися лимонний крем 100 г двічі на день після їжі. З'їсти його в чистому вигляді на один тиждень. У 2 дні ви позбавите від основних симптомів застуди!
Починайте відновлення здоров'я і поділіть рецепт приготування лимонного крему з друзями!
Заливаємо каву в азгарію і встановіть вогонь до неї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Як довго ми можемо чекати? Спробуйте омлет з цим дивним рецептом.