Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

А сучасна бабуся є щасливою! Це не в небезпекі старого віку... Я дізнався, що не існує обмеження моєї уяви.

Коли ви витрачаєте багато часу з вашими дітьми, вони починають викладати вас багато важливих речей. Ніколи не відмовляється в будь-якій ситуації, і завжди знайдемо сили, щоб здивувати. Я сподіваюсь труси Це буде корисно для всіх – як батьків, так і для заквасників.

Поради від Бабця
  1. Наклейки для взуття. Він допоможе навчити дитину відрізнити праве взуття зліва. І дідусь не плутати.
Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

Монети на підошві дитячого взуття - блискуча ідея! Маленький танцюрист оцінить його. Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

Шторинні пакувальники в пластиковому контейнері є найбільш гігієнічним методом. Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

Пастка для хитрості і дуже похилої дитини! Він не буде непристойним. Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

Кращий засіб для миття посуду, перекису та соди, змішаних в рівних частинах. Навіть найскладніші плями зникнуть! Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

У цьому контейнері необхідно перенести дитячу їжу в машині! Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

Стара камера сумка з багатьма відділеннями - відмінна ємність для перевезення дитячих речей. Все в руці! Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця. Габаритний зображення

Волосся ляльки припинять отримувати заплутані і буде дивно гладким, якщо ви наносите трохи кондиціонера на них для білизни, розчинених в воді. Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

Звичайна наволочка - надійний захист від комарів. Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

Немає одного збирається отримати занадто багато туалетного паперу! Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

Якщо це весело, це тільки сейф! Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

Термокламка допоможе зробити гумове взуття менш слизьким. Поблизу басейну особливо важливо! Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця. 01

Яскраві стікери на машині допоможуть дітям не загубитися в стоянці, корисно навчати їх біля автомобіля. Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

Надувний басейн! Дитина щаслива і зайнята довго. Золота порада тато будь-якого віку. Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

У випадку, якщо необхідно щось терміново взяти дитину. Маркер, картон, наклейки, стрази - тиша і мир в чергах у дитячій клініці! Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

Гумка, яка навчить дитину правильно тримати олівцем! Це те, що я називаю першокласну винахідливість! 16 трюків від Бабця.

Якщо вам подобається батьківські порадиЯкщо ви хочете, щоб вам було якомога простіше.