Тільки завдяки цій техніці вдалося виростити довгі локони!

Неймовірно, але панчохиЗробіть на певному день місячного циклу, можна як зміцнити волосся, так і повністю зупинити його зростання!

Астрологи впевнені, що якщо хоча б кінчики волосся розрізають на сприятливий день, це не тільки сприяє більшій привабливості, але і привертають матеріал благополуччя і фізичного здоров'я.

"Сайт" Пропозиція місячний календар Ознайомитися з досвідом його ефективності. Виберіть найкращий день для відвідування барберу!

Вигідні дні для різання волосся Найбільший вплив на ріст волосся має місячні фази: якщо панчохилокони починають рости швидше, якщо знежиренням - навпаки.

Найпростіший спосіб. етапПідніміть свій індексний палець і затримайте його до нічного світла, коли він з'являється в небі. Піднятий місяць поруч з пальцем буде формувати лист П, а лебідь місяць буде формувати лист Я.

Тим не менш, ближче до еквалатора, це правило перестає працювати, так як в цих широтах місяць завжди видно в положенні лежачи.

Крім фази місяця волосся сильно впливає на волосся місяць (Не плутати з регулярними календарями). Перший місячний день починається з нового місяця, коли видно тонку смугу молодого місяця в небі, але для точності розрахунку краще використовувати спеціальний календар.

несприятливі місячні дні
  1. День 1, 4-й, 12, 24, 25
    Розрізати ці дні, астрологи не рекомендують, так як ви можете серйозно підірвати здоров'я.
  2. День 2, 10, 15, 30
    Зміна зачіски може призвести до сімейних карель і неприємностей.
  3. День 3, 18.
    Стрижки ці дні не впливають на матеріальне благополуччя.
  4. День 6
    Ваше волосся може перестати рости.
  5. День 9, 20, 29
    Ці дні занадто багато відходів життєвої енергії, і стрижка може посилити процес, який неминуче призведе до атаки меланхолії і меланхолії.
  6. День 16
    Ви ризикуєте поганою звичкою.
  7. День 17
    Відвідування салону в цей день, щоб не запускати в неприємності.

Вигідні місячні дні
  1. День 5.
    Стрижка на цей день приверне гроші.
  2. День 8, 23й.
    Зачіска буде успішним і довго зберігатиме форму.
  3. День 11
    Чарівний день. Інтуїція заточується, придбані спеціальні здібності.
  4. День 13, 14, 21
    Відвідайте перукарню можна змінити долю на краще!
  5. День 19, 22.
    Нова стрижка гарантує краще здоров'я і швидкість сили.
  6. День 26, 27, 28
    Ці дні, сміливо встановлюють будь-які цілі і впевнено йдуть до них. Всі подяка.

Кожна жінка хоче виглядати бездоганно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ваші друзі оцінять це, якщо ви поділяєте цю статтю з ними.