278
Що він з коксом лід зберігає реальні гроші! І це так легко.
Якщо у вас є тістечка, я заздрю білу заздрість! Я завжди хотів би мати цю дивовижну річ на кухні. Але не вийшло.
Так я не міг пропустити таку блискучу ідею: вона виходить, що ви можете зробити ідеальний. голи Від простого пластикового чохла! Зроблений з результатом, просто блискучий ...
Вам потрібна кремова сережка.
Виробництво
Нагріваємо поверхню кришки запальничкою і ретельно починаємо пронизувати її зубочисткою. р.
Працює!
Вийняти зубочистку, протріть поверхню кришки спиртом. Наріжте кінчик шприца.
Незвичайний шприц кондитерський майже готовий! Залишилося перекручувати кришку, залити пляшки кремом і почати готувати експерименти. 373280
Переглянути відео про те, як зробити простий, але функціональний! Захоплений цим винахідливістю хлопця.
Покажіть ваші друзі, як зробити торт шприц за хвилину! Я впевнений, що не знаю. Довгий відпочинок смачних десертів, прикрашених вершками!
Так я не міг пропустити таку блискучу ідею: вона виходить, що ви можете зробити ідеальний. голи Від простого пластикового чохла! Зроблений з результатом, просто блискучий ...
Вам потрібна кремова сережка.
- пластикові покриття
- зубчастий
- легкий
- свінгери
- Кошик
Виробництво
- Наріжте кінчик зубочистки ножичками. Ви хочете, щоб утримати кришку з вашими пальцями, оскільки вона повинна бути проведена над вогнем?
Нагріваємо поверхню кришки запальничкою і ретельно починаємо пронизувати її зубочисткою. р.
Працює!
Вийняти зубочистку, протріть поверхню кришки спиртом. Наріжте кінчик шприца.
Незвичайний шприц кондитерський майже готовий! Залишилося перекручувати кришку, залити пляшки кремом і почати готувати експерименти. 373280
Переглянути відео про те, як зробити простий, але функціональний! Захоплений цим винахідливістю хлопця.
Покажіть ваші друзі, як зробити торт шприц за хвилину! Я впевнений, що не знаю. Довгий відпочинок смачних десертів, прикрашених вершками!
Ось як відрізнити природний порошок какао від сурогат: завжди використовуйте цей трюк!
13 дивовижна життя хакі для вагітних! Всі друзі цінуються.