385
Як зробити найсмачніший капуста в світі: краще я ніколи не спробував!
Навіть якщо ви не великий вентилятор. капустаСпробуйте приготувати цей овоч за новим рецептом. "Сайт"й
57957047р.
Руж, ароматний, хрусткий назовні і ніжний на внутрішній, смажена цвітна Не можна любити!
Смажений цвіт
Підготовка
Я поширю цей сирець, це смачно - неправильне слово! Чудовий гарнір хоча б для м'яса, навіть для риби, або ви можете обрізати.
Подаруйте смачний рецепт з друзями!
57957047р.
Руж, ароматний, хрусткий назовні і ніжний на внутрішній, смажена цвітна Не можна любити!
Смажений цвіт
- 1 калина капусти
- 3 яйця
- 6 ст. борошна
- свінгери
- 1 ст.л. сухарів
- 50г тертий твердий сир
- 1/2 ч.л. приправи приправи (може бути замінений на інші улюблені спеції)
- сіль
Підготовка
- Відокремити капусту голову в суцвіття, розмістити в каструлі, залити воду, злегка посолити і покласти на вогонь. Після кипіння відварити капусту протягом 5 хвилин, а потім кинути її назад на кооп.
- У глибокій мисці збити яйця з куркою, додати до них невелику щіпку солі і борошна. Стирайте до отримання однорідної маси.
- У окремій страві змішайте пані з тертим сиром.
- Кожен суцвіття капусти копають в маті, а потім згортають в підготовлену панеллю. Сковорода в добре розігрітій сковороді в помірній кількості олії до грубої скоринки, перевертають на іншу сторону.
Я поширю цей сирець, це смачно - неправильне слово! Чудовий гарнір хоча б для м'яса, навіть для риби, або ви можете обрізати.
Подаруйте смачний рецепт з друзями!
Товстий спалювання імбирної води допоможе поховати всі надлишки! Тонкий день після дня.
Домашнє гель для шкіри навколо очей: натуральні інгредієнти позбавляться від зморшок!