402
Ця жінка приймала пластикову кульку і зробила те, що всі сусіди в країні почали заздрити!
Я не можу отримати цей блискучий, буквально, ідея! З простих матеріалів під рукою можна зробити чарівну прикрасу для вашого саду. Я обов'язково спробую і створити таку річ, на дачі це не достатньо. Уявіть собі: квіти в рамці дивовижного саду каменів будуть ще більш красивими!
Вам потрібна прикраса землі.
Виробництво
Виберіть правильний колір скляних гальок для кулі. Зелений, синій, синій, фіолетовий – всі ці відтінки будуть виглядати чудово на сайті!
За допомогою клейового пістолета можна легко перетворювати м'яч!
Головне не забути, щоб підібрати ці милі речі з станції при перегляді морозу. Будь-які інші умови оформлення будуть виконуватися без проблем!
Що відбувається в кінці! Побачити цей шарм на вашому сайті, сусіди обов'язково будуть дивуватися, де ви отримали його. р.
Це блискуче! Я точно прикрасить клумбу з цим.
Як зробити щось унікальне РозпродажДивіться відео Я продемонстрував це відео для мого друга і вона була як дитина.
Схожі садівництво Дуже актуально цього року. Я думаю, що це варто показати друзям схожу ідею: деякі можуть не схожі на це, як я робити, але винахідливість цієї жінки, безумовно, варто відзначити!
Вам потрібна прикраса землі.
- пластик-бар
- Скло-баль
- клею-гуль
Виробництво
- Щоб зробити продукт більш повним, варто малювати пластикову кульку в відповідному тону перед тим, як почати виготовлення ювелірних виробів. Схожі садівництво Варто копійки, і це виглядає досить пристойно!
Виберіть правильний колір скляних гальок для кулі. Зелений, синій, синій, фіолетовий – всі ці відтінки будуть виглядати чудово на сайті!
За допомогою клейового пістолета можна легко перетворювати м'яч!
Головне не забути, щоб підібрати ці милі речі з станції при перегляді морозу. Будь-які інші умови оформлення будуть виконуватися без проблем!
Що відбувається в кінці! Побачити цей шарм на вашому сайті, сусіди обов'язково будуть дивуватися, де ви отримали його. р.
Це блискуче! Я точно прикрасить клумбу з цим.
Як зробити щось унікальне РозпродажДивіться відео Я продемонстрував це відео для мого друга і вона була як дитина.
Схожі садівництво Дуже актуально цього року. Я думаю, що це варто показати друзям схожу ідею: деякі можуть не схожі на це, як я робити, але винахідливість цієї жінки, безумовно, варто відзначити!
Це як перетворити свічки в чудовий подарунок!
Тепер я малюю стріли, як це! Секретний трюк, який змінює все.