Пити 1 склянку цього напою вранці і ваш шлунок буде рівним! Це те, що буде прискорити обмін речовин.

Цей напій зловив свою увагу відразу: Я бачив в рецептурі дивовижне поєднання продуктів! Згідно з Ayurveda, солодкі фрукти чудово поєднуються з зеленню, допомагаючи роботі системи травлення. Випивання такого коктейлю на порожньому шлунку вранці значно прискорить обмін речовин. Дякуемо!

Хвости для схуднення в домашніх умовах Легко приготувати, головне - мати блендер на руці. Цей напій популярний завдяки незвичайно насиченому смаку, я рекомендую спробувати!
до 1 2 3 4 5+

Домашній коктейль для схуднення
  • 300 г хребта
  • 3 стебла селери
  • 1 банан
  • 1 яблуко
  • 1 груша
  • 0,5 столи води

Змішайте всі інгредієнти в блендері. При бажанні можна додати щіпку кориці або імбирного порошку до коктейлю, ці спеції підкреслять гострий свіжий смак!

Жир на шлунку і боках часто призводить до неправильного травлення і повільного обміну речовин. Товсті коктейлі для схуднення Допоможіть мені виправити ситуацію! Цей рецепт підходить для швидкої втрати ваги: через тиждень після пиття напою, ви станете більш тонкою, і травна система буде працювати як годинник.

Будь ласка, зв'яжіться з нами