У будь-якій кухні гостям пропонуються 25 пристроїв. Я даю маму No 6.

На перший погляд я любила цю вафельну вафлі так багато! Коли я попросив чоловіка в подарунок, він був повний ентузіазм: він любить свої кулінарні експерименти. Придбання не розчаровує - Я зробив чудові хрустки вафлі з конденсованим молоком на першому етапі! Крім того, пристрій дуже легко мити після використання.

Ми вирішили йти вперед і перетворити нашу кухню в ідеальне місце! Після всього, де створюються всі умови для приготування їжі, вони подаються воістину смачними стравами. Зручні ножі для різання продуктів, силіконові таблички, дозатори для олії, заточників, прес-форм і стендів - тепер у мене є все це ...

"Сайт" поділитися щастям, знайденим у Алінай Для будь-якої господині ці речі стануть незамінними помічниками!

Кухонні аксесуари
  1. Гарячий стенд Як дизайнер. Ви можете змінити форму в залежності від розміру страв. Дуже функціональні!
    Купити за 190 рублів п

Коробка ріжуча І ножі, які збережуть дорогоцінний простір кухні!
Купити за 1010 рублів п

Підвіска марка! Хтось прийшов з ним багато часу на кухні: зручно - це не слово.
Купити за 390 рублів п

Knive точилка І ножиці, які можна правильно назвати професіоналом.
Купити за 1250 рублів п

Пити фонтан можна легко з будь-якої пляшки. Звичайно, якщо у вас є така хитра річ.
Купити за 150 рублів п

Ось як отримати сік лимона без ріжучих лимонів! Sprinkler - це хороший бонус.
Купити за 65 рублів п

Головна локшина сушарка! Це був щось мій бабуся пропущений так багато.
Купити за 505 рублів п

Спеціальний ключ, який допоможе легко відкрити будь-яку кришку!
Купити за 270 рублів п

Процідіть відокремлюючи білок з жовтка на секунду!
Купити за 86 рублів п

Дозатор для сипучих продуктівОдна з яких можна забути про мене.
Купити за 90 рублів п

Твітери, з якими можна легко отримати всі рибні кістки! Унікальний гаджет.
Купити за 90 рублів п

Стильний соус з кріпленням на тарілку!
Купити за 45 рублів п

Вафле-трай мені сниться. Я не знайшов одного недоліку в ньому: ідеальний матеріал, відмінна форма.
Купити за 220 рублів п

Неймовірно зручно використовувати льодяник!
Купити за 200 рублів п

Титан - це форма для льоду! Ви можете зробити фруктовий або шоколадний корабель.
Купити за 345 рублів п

Файли cookie у вигляді героїв Star Wars! Ах, це блискучий ...
Купити за 110 рублів п

Хлібні помади можна зробити в домашніх умовах за допомогою цієї чудової форми. Такі вироби добре прикрашають торти і торти!
Купити за 813 рублів п

Пластикова цвіль для пельменів і пельменів. Це робить життя простіше, ніж я кажу! Схожі христина белла Вони зберігають багато часу.
Купити за 90 рублів п

Уніформа гамбургера! Хто відмовляється від такої зручності?
Купити за 450 рублів п

Керамічний набір для справжніх аесттетів!
Купити за 1695 рублів п

Дивовижні контейнери для зберігання спецій.
Купити за 725 рублів п

Пластикові лотки ніколи не будуть зайвими на кухні! Крім того, за такою вигідною ціною.
Купити за 100 рублів п

Соус дозатор і вершкове масло. З кнопкою!
Купити за 385 рублів п

чашка молока, вершки і сметани. Оздоблення столу!
Купити за 550 рублів п

Це оригінальне скло молока і не тільки. Кухонні гаджети Вони можуть бути настільки привабливими...
Купити за 411 рублів п

Я завжди дивився на дивовижних речей, які були придумані для поліпшення життя. Особливо це те, що запаси подбають про жінок, реалізуючи такі яскраві ідеї. Поділитися з друзями цієї колекції: Я думаю, що вони не залишаться байдужими!