395
Найлегший десерт без випічки: незалежно від того, як я спробував, я не зробив!
Цей десерт "Сайт" Ще один доказ, що не потрібно витрачати години на плиту, щоб їсти себе і лікувати вашу сім'ю, щоб солодощі!
Солодкий. кукурудзяна паличка Всім сподобається це без винятку: великий і невеликий.
солодка ковбаса інгредієнти
Підготовка
Попередження: це занадто смачно! Намагавшись шматочок, важко протистояти і не приймати іншого, і іншого. Ви не повинні бути зміщеними, тому що ви завжди можете швидко приготувати нову порцію повітряної краси.
Розкажіть, як зробити великий десерт з доступних продуктів, які вам не доведеться пекти!
Солодкий. кукурудзяна паличка Всім сподобається це без винятку: великий і невеликий.
солодка ковбаса інгредієнти
- 150г мармелад
- 200 г очищених горіхів
- 3 пакети 70г солодких паличок кукурудзи
- 180г вершкове масло
- 1 баночка вареної конденсованої
Підготовка
- Поставте всі палички в глибоку миску. Там, падають засмаги і вирізати з довільними шматочками мармеладу.
- Масло вершкове і вершкове. Мікс згущений з розтопленим маслом і залити цю масу на палички, змішати акуратно.
- З отриманої маси утворюємо ковбасу, згорніть її в подрібнені горіхи і оберніть її пергаментом або харчовою плівкою.
- Надішліть пакет на морозильну камеру 30 хвилин, потім зніміть і зрізайте товщиною 1,5 см.
Попередження: це занадто смачно! Намагавшись шматочок, важко протистояти і не приймати іншого, і іншого. Ви не повинні бути зміщеними, тому що ви завжди можете швидко приготувати нову порцію повітряної краси.
Розкажіть, як зробити великий десерт з доступних продуктів, які вам не доведеться пекти!
Ось чому я не відкинути гранати тепер! Навіть скептики здивують.
Увага, Facebook шахрайство! Будьте обережні, додаючи друзям ці люди.