З другого сорту

Всі права. Відпочивали і 2-А пішли в школу. Доброго дня!
Для того, щоб не бути необґрунтованими і не пояснювати цю дивовижну науку в любові за словами – сьогодні я просто покажу вам ілюстрації підручника, авторства Н. М. Бібіка і Н. С. Коваль (Год дають їм довгі роки життя для такої творчості).
Так, з вибору кілька:
Це моя улюблена практична робота. Приготувати матері до свята. Зауважте, що серед об'єктів, дорогих до серця кожної матері, ключі ненав'язливо. З квартири я думаю. Нові. У новоствореному елітному будинку. Кращий подарунок, за авторами підручника. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Це мій улюблений проект. Суть нашої любові з ним навіть не те, що під час цієї дії вона повинна зловити і відрізнити сільський ковток. І в останньому вироку дітям. Де виконувати проект, другокласники просять знайти фольгу, який виконує завдання для них. Не навіть натяки, але просто невірний текст дитини і навчати: «Дізнайтеся, хто буде робити це замість тебе!» Тим не менш, Маша вже придумала її.

Це моє улюблене завдання. Я не знаю, що дітей неправильно і що вони робили до автора підручника.

р.

Це мій улюблений тварини. Картина називається «І і природа». Я не знаю, що я і де природа. Але що постраждає в середині, вони називають моль. Довгий час я думав про те, що до теперішнього часу лапи мулі дещо відрізняються.

Проксимус А потім знову трагічна картина на тему природи. Садизм вірний. Зверніть увагу на птах праворуч, в центрі композиції. Ти знаєш, що летять на птахофабрику. "Другий перед зіткненням називається." Бідна птаха. Панчохи Бом Бом Подаруй! А - не більше птахів. Сад, я кисть.
Не вдарив птахів в птахофабрику...

... Але тут хлопчик отримав ... Досить точно.

р.

через veliss