Молоді та шалено багаті: 35 фото дочок олігархів

У світовій пресі їх називають «мінігархами»: дітьми російських мільярдерів, чиї безмежні можливості і розкішне життя вражають уяву навіть витонченого капіталістичного світу. Круго вивчила інстаграм заможних спадкоємиць від 17 до 25 років і пропонує вашій увазі типові кадри і цитати.

Анастасія Кудряшкіна, 19 роківМолоді та шалено багаті: 35 фото дочок олігархів

Дочка комерційного директора УГМК-Холдингу (виробництво міді) Ігоря Кудряшкіна зі статком в півмільярда доларів - студентка факультету журналістики МГУ і відома в її колах співачка, яка випускає ролики під псевдонімом Настя Кудрі.

Повернення на приватному літаку з українського Борисполя, де було знято ще одне відео:

Однак по-справжньому прославили її не вокальні експерименти, а грандіозний банкет на 18-річчя, який, за підрахунками, обійшовся в 9 мільйонів рублів. Підлітків розважали група «Звірі» і актор Павло Прилучний в ролі конферансьє.

Травневі свята на французькому Лазурному березі:

Спортивний костюм з люрексом і стразами - це кайф!

Юлія Стахіва, 23 рокиМолоді та шалено багаті: 35 фото дочок олігархів

23-річна лондонська студентка, дочка великих промисловців харчової промисловості з Росії чи України, вміло шокує публіку, відкрито вихваляючись своєю «красою, багатством і винятковістю». Вона позиціонує себе як "телеведуча, блогерка, модель і джетсеттер", вважає, що схожа на дівчину Джеймса Бонда і з гордістю ділиться посиланнями на статті британських таблоїдів про неї.

Ось деякі з її висловлювань:

• «Я обожнюю своїх хейтерів, мої критики лише доводять, наскільки я надзвичайна».
  • «У вищому суспільстві важливо бути красивою, стрункою і мати красиве волосся, тому косметичні ін'єкції і пластичну хірургію можна сміливо починати вже в молодому віці».
  • "Робота в офісі не для мене, я занадто добре виглядаю і занадто освічена. Моя мета в житті – стати успішним і впливовим, мої друзі бачать у мені лідера, тому я не буду ні на кого працювати».
  • «Я хочу, щоб всі заздрили, яка я красива».
  • «Всі можуть подумати, що я розпещений, але це не моя вина, що я народився в багатій сім'ї, я не соромлюся витрачати гроші батьків, я не бачу жодної причини, чому я не повинен насолоджуватися життям».

Що стосується краси: кожні 2 місяці Юлія літає з Лондона в Москву на стрижку та інші іміджеві процедури з персональними стилістами, для чого орендує відразу весь салон. З 18 років вона встигла змінити форму губ і скул і не збирається зупинятися: тепер на черзі збільшення грудей.

Так було до змін:

Анастасія Ковєшнікова, 20 роківМолоді та шалено багаті: 35 фото дочок олігархів

Колишня тенісистка, найвищим досягненням якої на корті стало потрапляння в російський топ-100, зараз вивчає інженерну справу і ділиться в Instagram знімками своєї багатої юності під назвою tobeprincess ( "бути принцесою").

У минулому році Настя намагалася пробитися в шоу "Голос", але обірвалася на першому ж етапі сліпих прослуховувань - вона співала настільки погано, що всі чотири наставники були шоковані, а Олександр Градський навіть припустив, що це був "жарт". Втім, глузування і критика анітрохи не збентежили дівчину.

Христина Озимова, 20 років

Дочка великого інвестора і будівельника Романа Озімова - студентка МГУ і власниця величезної кількості брендових речей і ювелірних прикрас. Особливо їй подобається фотографуватися на тлі своїх автомобілів (як мінімум Porsche, Mercedes і Range Rover), хоча, в цілому, на відміну від інших «золотих дівчат», вона не відрізняється особливою самовпевненістю.

Відпочинок в Еміратах, підпис до фото: "Мої батьки казали, що я крутий"

З моєю подругою Машею Чигиринською, в Інстаграмі якої ми будемо опікуватися:

Марія Чигиринська, 19 років, племінниця будівельного магната Шалви Чигиринського, дочка його брата-інвестора Олександра, вже красувалася в одній з наших недавніх фотогалерей: в минулому році її велика єврейська весілля зібрала в Підмосков'ї практично всіх головних мільярдерів і перших зірок російського шоу-бізнесу.

Одним з почесних гостей був Роман Абрамович, в компанії якого Маша іноді здійснює комфортні приватні перельоти з Середземного моря в Москву.

Студент МДІМВ - частий гість Лазурного берега, Куршевеля та інших VIP-курортів. Але родзинкою її Instagram є фотографії зі світовими знаменитостями.

На фото нижче Маша та її чоловік Семен Крутір з Робертом Де Ніро. Офіційно актор приїхав до Москви на відкриття нового ресторану Nobu в ТРЦ Crocus City Mall, і в цей же час був запрошеною зіркою на дні народження одного з найбагатших бізнесменів Росії Араза Агаларова, який очолює групу компаній «Крокус».

У Монако з актором Крісом Нотом (знаменитий Містер Біг з серіалу):

У Монте-Карло зі співаком Seal:

Діана Червіченко, 17 роківЇї батько - колишній президент футбольного клубу «Спартак» Андрій Червіченко, який перейшов в будівельний бізнес, давній колекціонер російського живопису 19 століття (особливо Айвазовського). Поділяючи своє захоплення, дочка вивчає історію мистецтва в Московському державному університеті.

Ті, хто знав Діану в дитинстві, дивуються різкій зміні: вона доклала максимум зусиль, щоб з пухкої дівчинки-підлітка перетворитися в суперструнку красуню на заздрість усім.

Вже півтора року вона зустрічається з сином співачки Жасмін Михайлом Семендуєвим:

Також він дружить з Сергієм Саркісовим-молодшим, сином голови ради директорів RESO-Garantia, мільярдера зі списку Forbes. Інстаграм Сергія набагато показніший: під ім'ям Black Prince (Чорний принц) хлопець викладає свої фото у VIP-салоні літаків, на крутих автомобілях, розкішних курортах та мега-вечірках.

Олена Манасір, 25 роківІ ще одна з найбагатших спадкоємиць в нашому списку - старша дочка власника компанії «Стройгазконсалтинг» Зіяда Манасіра.

Блогери пліткують, що у них з чоловіком 6-поверховий будинок на двох, і що Олена пояснює це так: «Хіба це погано, коли вдома є абсолютно все, починаючи від басейну і закінчуючи майстернею?». Насправді, наскільки ми можемо судити з Instagram, їх особняк на Рубльовці великий, але не багатоповерховий, хоча всередині панує воістину палацова атмосфера.

"Зі свідомого віку я виросла з відчуттям, що можу мати все, якщо просто цього захочу", - каже дочка мільярдера, а може бути саме тому вона не прагне до епатажної слави і галасливого життя світської левиці. Вона насолоджується тихим сімейним щастям, в якому вілли, яхти, літаки, брендовий одяг і столове срібло є лише частиною звичного життя.

Завантаження... Завантаження...

Сподобалося? поділися з друзями!

Завантаження... Завантаження...