Молодий і Madly Rich: 35 Фотографії дочок Oligarchs

У світовому пресі вони називають «мінігархами»: діти російських мільярдерів, безмежні можливості та розкішне життя здивують уяву навіть витонченого столичного світу. Krugo вивчав Instagram багаті спадкоємці від 17 до 25 років і приносить вашій увазі типові лапки і котирування.

Анастасія Кудряшкіна, 19 років

Дочка комерційного директора UMMC-Холдингу (виробництво копперів) Ігор Кудряшкін з фортуном пів мільярдів доларів – студентка відділу журналістики Московського державного університету та співачки, відомого в її колах, які виробляють кліпи під псевдонімом Настя Кудрі.

Повернення в приватний літак з Бориспіль, де було знято наступне відео:

Однак вона була дійсно славленою не вокальними експериментами, але грандіозним бенкетом за 18-річчю, що, згідно з оцінками, вартістю 9 млн рублів. У ролях розважальної групи «Брести» та актора Павла Прилуцького.

Травневі свята на французькому коте d'Azur:

Спортивний костюм з люрексом і стразами високий!

Юлія Стахіва, 23 роки

23-річної студентки Лондона, дочка великих промисловців харчування, чи з Росії або України, вміло шокує громадськість, відкрито славиться її «достатнім, багатством і винятковимізмом». Вона описує себе як "Телефон, блогер, модель і jetsetter", - вважає, що вона виглядає як дівчина James Bond і гордо ділиться посиланнями на британські вкладені статті про неї.

р.

Ось деякі її коментарі:

• Я люблю своїх капелюхів, мій критик тільки довести, як надзвичайний я.
  • У високому суспільстві важливо бути красивими, тонкими і красивими волоссями, тому косметичні ін'єкції і пластична хірургія можуть бути безпечно розпочаті в юному віці.
  • «Офісна робота не для мене, я дуже добре і занадто освічена. Моя мета в житті – стати успішним і впливовим, мої друзі дивляться мене як лідер, тому я не буду працювати нікому.
  • Я хочу, щоб кожен був ревнощим з того, як красива я.
  • «Що може подумати, що я зіпсував, але це не мій недолік, що я народилася в багату сім'ю, я не соромлюся витрачати гроші на батьків, я не бачу причину, чому я не люблю життя. й
відбез ціни2005001'0001'5002

Про красу: кожні 2 місяці Юлія летить з Лондона до Москви для стрижки та інших образних процедур з особистими стилістиками, для яких вона видаляє весь салон одночасно. З 18 років вона зуміла змінити форму її губ і жекбонів і не збирається зупинитися: тепер грудне з'єднання знаходиться в лінії.

Це до зміни:

Анастасія Ковешнікова, 20 років

Колишній тенісний програвач, найвище досягнення якого на суді було входити в російський топ 100, тепер навчається бути інженером і ділиться фотографіями її афлуентної молоді в Instagram під назвою tobeprincess.

Минулого року Настя спробувала перерватися в шоу «Голос», але вирізати на першому етапі проведення сліпих перевірок – вона погана так погано, що всі чотири ментори були в шоку, а Олександр Градський навіть запропонував, що це був «йок». Тим не менш, господиня і критика дівчинки не турбувалася.

Христина Озимкова, 20

Дочка великого інвестора і будівельника Романа Озимкова є студентом Московського державного університету і власником величезної кількості фірмових речей і ювелірних виробів. Вона особливо любить фотографувати на фоні своїх автомобілів (принаймні Porsche, Mercedes і Range Rover), хоча, в цілому, на відміну від інших «золотих дівчат», вона не помітила особливого роду.

Відпустка Еміратів, фото заказка: 'Парентс - сказав я охолоджуся'

З другом. Маша ЧигиринськаНа якому Instagram ми розглянемо наступні:

Габаритний зображення

Марія Чигиринська, 19 років В одній з наших останніх ФотогалереїМинулого року її велика єврейська весілля об’єднала майже всі основні мільярдери та перші зірки російського шоу-бізнесу.

Один з гостей відзнакою був Роман Абрамович, в якому компанія Маша іноді робить комфортні приватні рейси з Середземного до Москви.

Студент MGIMO - це часовий гість Коте д'Azur, Courchevel та інших VIP курортів. Тексти пісень, а це означає: Але родзинка її Instagram є фото з всесвітньо відомими знаменитостями.

На малюнку нижче, Маша та її чоловік Semyon Krutyr з Робертом Де Ніро. Офіційно актор прийшов до Москви на відкриття нового ресторану Nobu в ТРЦ Crocus City Mall, а в той же час відвідував гостьову зірку на день народження одного з найбагатших бізнесменів Росії Араз Агаларов, який очолює групу Crocus Group.

р.

У Монако з актором Крісом Нотом (відомий пан Великий з серії):

У Монте-Карло з співачкою Сіль:

Діана Червіченко, 17-річний Батько – екс-президент футбольного клубу «Спартак» Андрій Червіченко, який переїхав до будівельного бізнесу, довгостроковий колектор російського живопису 19 ст. (особливо Айвазовський). Зцілення свого хобі, його дочка вивчає мистецтвознавці МДУ.

855268

Ті, хто знав Діану, як дитина дивиться раптовою зміною: вона докладала всіх зусиль, щоб перетворити від спекотної дівчинки в супер-слім краси до заздрості кожного.

774817 р.

За рік і половина вона побачила сина співачки Ясмин Михайло Семендуєв:

А також друзів Сергій Саркісов Джер.Син голови правління директорів RESO-Garantia, мільярдера з списку Forbes. Instagram Сергія набагато більш стійкий: під назвою Чорний князь (Чорний князь), хлопець постає свої фотографії в салоні VIP-плану, на крутих автомобілях, розкішних курортах і мега вечірках.

3610Р. 4200Р.

Helen Manasir, 25 років І одна з найбагатших спадкоємців у нашому списку є найдовшою дочкою власника Stroygazconsulting Ziyad Manasir.

р.

Блоги йдуть, що вона і її чоловік має 6-поверховий будинок для двох, і що Єлен пояснює його таким чином: «Я поганий, коли є абсолютно все вдома, від басейну до майстерні?» По суті, як можна судити Instagram, їх особняк на Рублівці є великими, але не висотними, хоча всередині це дійсно палацове налаштування.

, Україна

“З свідомого віку я виріс з почуттям, що я міг би мати все, якщо я хотів, – говорить про дочку мільярдера, і, можливо, що я не прагнув до нежиттєздатного полум’я та життя небайдужого суспільства. Насолодіться спокійним сімейним щастям, в якому вілли, яхти, літаки, брендовані речі та срібні вироби просто частина повсякденного життя.

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження