370
Мама магія
Р
Руки мами мають магічні сили. Коли вони захоплюють мене, я в салоні. Це завжди був випадок, коли мій крихітний кулак в лікарні рефлексивно захопився пальцем. Іноді я думаю, що я тримаю на нього.
Як дитина, руки моєї мами мене розкинулися на голові, змащують сітку йодом на синці і маленькому гороху з зеленою гілкою, а потім обов'язково затишне серце на плечі. Вони послав мене з ложкою і жартівливо загрожують мене, коли вона була неслухняна, і вони також робили кучеряві принцеси в спідниці кульбаби і тіньового театру в світлі старої настільної лампи.
Вони знають, як зробити все, ці руки: зняти біль, протерти сльози і полегшити нестерпне життя підлітка, запікати пиріжки для кращих друзів студента і прогріти чайник вночі під час сеансу. Вони кладуть вівся над обличчям і кладуть руку дочки в руці чоловіка, яким довіряють. Тоді всі раптові, вони були незламні, п'ять разів в кожному з наших орендованих квартир. Ці руки точно знають, як безперечно псує гроші, які погано потрібні, але ніколи не просять. Вони підняли мене після пологів і затягували мене в пов'язку, а потім носила важку онуку протягом годин, коли я спробував ввести новий ритм життя і збити голову суглобів від нестачі сну.
Руки Матері підтримують універсальний цикл доброти і любові. Ми вибачимо все, що ми отримуємо від них, щоб пройти наші діти і через них наші онуки. Це зв'язок поколінь і гарантії безпеки. Теплий, впевнений і трохи грубий, вони є постійними серед змінних в нашому рівняння життя.
Відхилення від ганку, автоматично подовжують відкриті долоні вниз і злегка назад. Всі мами знають цей рух. Миттєво, рука сина чіпає до індексного пальця. Приїжджайте на, дитина, повісити, я приїду тебе. Не пропустіть. Не пропустіть.
Наталія Нікітіна спеціально для Веб-сайт
Фото на перегляді: Ольга Сергіївська
www.sergievskaya.com/