549
15 Awkward Фотографії з королівської сім'ї, що Went Wrong
Про британську роялську сім'ю. Елеганс, мабуть, властива якість будь-якої королівської сім'ї, але це королева Єлизавета і її нащадки від афара, який може здаватися практично небесним і втіленням елегантності на Землі. Це важко пам'ятати, що всі люди, як ви, і я. Ви хочете зрозуміти це краще? 15 фото допоможе вам!
1,1 км Цей awkward моменти Kate Middleton і Prince William були спіймані на власному весілля в цій позі Так, навряд чи продемонстрували на новинах
2,2 км Іноді королева сама не може містити нещільно. Calm вниз, Elizabeth, це просто грубо!
3. У Князь Гаррі, як завжди, партія, король
4. У Не сором'язлива. Ми завжди думали, що це спеціально підготовлений хлопець!
5. Умань Це як Кате і Джордж не дозволяв Prince Billy грати Так, Вільям любить цей вертоліт, як Джордж!
6. "Дірті Гаррі" Я дива, що князі веселіше?
7. Про нас Шарль здається зачарований грою цієї скульптури Не поганий хлопчик, Чарлі!
8. У Я, вона, здається, використовувати, що вираз обличчя багато, і вона може зробити те, що вона хоче, на відміну від вас, патологічні люди!
9. Навігація Я б ви не знали Карла в цей DJ Charles в da house!
10. Це є що haapped коли Prince Charles learned морква є добре для зору
11. Неймовірний збіг О Боже, ні...
999 р.
12. Шукайте, як і всі необхідні для перерви!
13.00 р. Але це приніс Гаррі багато неприємностей і це більше не просто незручний момент.
14. Принц Шарль не міг шукати більше незручності на зустрічі з Spice Gels.
561750 р.
15.00 р. На жаль, для Гаррі, що відбувається в Вегасі, залишається назавжди.
Поділіться цим з усіма друзями, які також мають незручні моменти. Нехай вони знають, що вони не тільки!
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
1,1 км Цей awkward моменти Kate Middleton і Prince William були спіймані на власному весілля в цій позі Так, навряд чи продемонстрували на новинах
2,2 км Іноді королева сама не може містити нещільно. Calm вниз, Elizabeth, це просто грубо!
3. У Князь Гаррі, як завжди, партія, король
4. У Не сором'язлива. Ми завжди думали, що це спеціально підготовлений хлопець!
5. Умань Це як Кате і Джордж не дозволяв Prince Billy грати Так, Вільям любить цей вертоліт, як Джордж!
6. "Дірті Гаррі" Я дива, що князі веселіше?
7. Про нас Шарль здається зачарований грою цієї скульптури Не поганий хлопчик, Чарлі!
8. У Я, вона, здається, використовувати, що вираз обличчя багато, і вона може зробити те, що вона хоче, на відміну від вас, патологічні люди!
9. Навігація Я б ви не знали Карла в цей DJ Charles в da house!
10. Це є що haapped коли Prince Charles learned морква є добре для зору
11. Неймовірний збіг О Боже, ні...
999 р.
12. Шукайте, як і всі необхідні для перерви!
13.00 р. Але це приніс Гаррі багато неприємностей і це більше не просто незручний момент.
14. Принц Шарль не міг шукати більше незручності на зустрічі з Spice Gels.
561750 р.
15.00 р. На жаль, для Гаррі, що відбувається в Вегасі, залишається назавжди.
Поділіться цим з усіма друзями, які також мають незручні моменти. Нехай вони знають, що вони не тільки!
Як це? Поділитися з друзями
25 людей, які дійсно пройшли, але вони не працювали
Поза законом: «Найкрасивий злочин» завоював інтернет