Найвища будівля світу, Дубайська вежа

У Мережі витікають інформацію про висоту, яка досягне будівлі під будівництвом в Об'єднані Арабські Емірати «Дубай Вежа» (Burj Dubai), попередньо оголошені найвищими в світі. Інформація, опублікована в Інтернеті, супроводжується докладною діаграмою. На кожному рівні з 583 метрів до 818 метрів зображено фінальну 200 метрів мегаструктури, з коментарями на кожному рівні від 583 метрів до 818 метрів. Автори публікацій стверджують, що інформація була вилучена з архітектурних креслень, що зберігається під суворим контролем. Цікаво, що обтяження за схемою, бетонний корпус вежі Дубайа закінчиться на 586 метрів, а над вежею витягнеться спеціальні конструкції сталі, перетворюючи в 50-метровий інтервал. Таким чином, згідно з Spies, Dubai Tower досягне 818 метрів у висоту. Генеральний розробник Dubai Towers Emaar відхилив коментар на автентичність графіка, опублікованої онлайн. Грег Санг, директор проекту Dubai Tower, розповів про місцеву прес-конференцію, що вони «розглянуті чутки та провокації, щоб вийти на фінальній стадії проекту». «Я не вважаю, що потрібно прокоментувати цей інцидент. Я можу сказати одне: Emaar буде досягати заявленого 700 метрів і піти ще вище. й

Найвища будівля світу, Дубайська вежа р.

507468р.

Найвища будівля світу, Дубайська вежа Габаритний зображення

Найвища будівля світу, Дубайська вежа (Б)

через halbot.haluze.sk