Історія бабусі, які не вистачало на касовому реєстрі 10 рублів

Я стояв на лінії в магазині, за маленькою бабуся своїми руками стружка, загублений вигляд.

Вона міцно притискала невеликий гаманець до її грудей, вони побачили напевно, такий в'язаний, побачила її кілька разів і вона не мала достатньо 7 рублів, щоб купити, що вона взяла, хліб, молоко, зламати крихітну частину живої ковбаси.

І продавець говорив дуже грубо до неї, і вона так втратила, я відчув так шкода за неї, зробив зауваження продавцю і покласти 10 рублів на касовий реєстр.

Але серце моє серце починало бджільництво так швидко, я взяв цю величну руку, вона виглядала мене в очах, вона свого роду не розуміла, чому я зробив це, і я взяв і привели до торгової кімнати, уздовж способу захоплення їжі для неї, всі необхідні речі, м'ясо, насіння для супу, яйця, всі види злаків, і вона мовчазлася за мною і кожен подивився на нас.

Ми досягали плодів і я запитав, що вона сподобалося, мій бабуся виглядав на мене мовчно і застібається очі. У мене було трохи всього, але я думаю, що вона прослужила довго.

Ми приїхали до виїзду, люди зламали і нехай нас в чергі, то я зрозумів, що у мене є трохи грошей і ледь достатньо для її кошика, я залишила шахту в залі, оплачується, весь цей раз тримає цю бабусею руку і ми пішли зовні.

У той момент я помітив розрив, що кинув мій бабуся, я попросив її, де вона могла взяти її, покласти її в машину, і вона запропонувала приїхати на чай.

Ми пішли в будинок, який я ніколи не бачив, як скап, але затишна, при цьому вона була прогріваю чай і поклав на стіл пиріжки з цибулею, я дивився навколо і зрозумів, як живуть наші старі люди.

Після того, як я потрапив в машину, а потім я потрапив. Я спалений на 10 хвилин... Ми можемо самі зробити одну маленьку гарну знежирене і теплу душу.

Досить просто подивитися і мати сердечне серце.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження