379
17 Найголовіші Phrases Muhammad Ali Залишити коментар
Мухаммед Алі не просто боксер. Не просто чемпіон. Він запам'ятовує свою мудрість і активний громадянство. Він назвав себе «найбільшою». І він був правим. Але Алі під керівництвом 32-річного бою з хворобою Паркінсона. Триразовий чемпіон світу з важковаговиків загинув з гідністю і залишається в нашому серці назавжди.
ДегустаціяВеб-сайт Найголовніші слова Мухаммеда Алі. Він мав щось поділитися з світом.
Моя жорстка боротьба з хворобою Паркінсона. Ні, не болить. Це важко пояснити. Тексти пісень, а це означає: Я буду протестувати напевно: Я буду продовжувати молитися, я буду тримати віру? Бог тестує всіх великих людей.
С ***
Я починаю кількість квацитів тільки після того, як ноги починають боляче. Це єдине, що варто розраховувати. Це те, що ти чемпіон.
С ***
Сонце завжди десь, дайте їй блиск.
С ***
С ***
Сила золота. Але тільки якщо ви не можете отримати хорошу відповідь.
С ***
І чемпіон світу з важковаговиків може бути достатньо однієї жінки.
С ***
Чим більше ми допомагаємо іншим, тим більше ми допоможемо самі.
С ***
С ***
Коли Джордж (Форман) отримав титул назад, він дійсно потрапив до мене. Я також хотів піти назад. Але з'явився ранок - прийшов час на біг. Я поклав в ліжко і сказав: "OK, я все ще найбільший."
С ***
Боротьба виграла або втратила від свідків. За передню лінію, в тренажерному залі, на дорозі. Довгий перед тим, як почати танці під цими світильниками.
С ***
Якщо ви хочете, щоб вони були щасливими, навіть якщо вони не поважали, що ви хочете.
С ***
С ***
Я найбільший. Я сказав, що перед я знав, хто я був. Я зрозумів, що якщо я сказав, що, достатньо, щоб переконувати решту світу.
С ***
«Імпозитивний» – це слово, яке використовується невеликими людьми. Люди, які хочуть жити в миру і комфорті, що хтось дає їм. Так говорить ті, хто не хоче вивчити живлення, віддані їм, щоб змінити його. "Імпозитивний" не є фактом. Це думка. Неможливий завжди має потенціал. «Імпозитивний» – це слово, яке є тимчасовим. Ніщо неможливо.
С ***
Що я не розумію війни.
С ***
Ми не маємо багато життя.
Тексти пісень, а це означає: І це все пройде незабаром.
Але робити щось для Бога.
І він ніколи не гине.
С ***
UKRSIBBANK BNP Paribas Group відкрив можливість покупки валюти онлайн через UKRSIB online
ДегустаціяВеб-сайт Найголовніші слова Мухаммеда Алі. Він мав щось поділитися з світом.
Моя жорстка боротьба з хворобою Паркінсона. Ні, не болить. Це важко пояснити. Тексти пісень, а це означає: Я буду протестувати напевно: Я буду продовжувати молитися, я буду тримати віру? Бог тестує всіх великих людей.
С ***
Я починаю кількість квацитів тільки після того, як ноги починають боляче. Це єдине, що варто розраховувати. Це те, що ти чемпіон.
С ***
Сонце завжди десь, дайте їй блиск.
С ***
С ***
Сила золота. Але тільки якщо ви не можете отримати хорошу відповідь.
С ***
І чемпіон світу з важковаговиків може бути достатньо однієї жінки.
С ***
Чим більше ми допомагаємо іншим, тим більше ми допоможемо самі.
С ***
С ***
Коли Джордж (Форман) отримав титул назад, він дійсно потрапив до мене. Я також хотів піти назад. Але з'явився ранок - прийшов час на біг. Я поклав в ліжко і сказав: "OK, я все ще найбільший."
С ***
Боротьба виграла або втратила від свідків. За передню лінію, в тренажерному залі, на дорозі. Довгий перед тим, як почати танці під цими світильниками.
С ***
Якщо ви хочете, щоб вони були щасливими, навіть якщо вони не поважали, що ви хочете.
С ***
С ***
Я найбільший. Я сказав, що перед я знав, хто я був. Я зрозумів, що якщо я сказав, що, достатньо, щоб переконувати решту світу.
С ***
«Імпозитивний» – це слово, яке використовується невеликими людьми. Люди, які хочуть жити в миру і комфорті, що хтось дає їм. Так говорить ті, хто не хоче вивчити живлення, віддані їм, щоб змінити його. "Імпозитивний" не є фактом. Це думка. Неможливий завжди має потенціал. «Імпозитивний» – це слово, яке є тимчасовим. Ніщо неможливо.
С ***
Що я не розумію війни.
С ***
Ми не маємо багато життя.
Тексти пісень, а це означає: І це все пройде незабаром.
Але робити щось для Бога.
І він ніколи не гине.
С ***
UKRSIBBANK BNP Paribas Group відкрив можливість покупки валюти онлайн через UKRSIB online
Царський чеф ... або будьте обережні з femme... Тому що це загрожує. . й
Похибка випадкового навігатора допомогла зберегти дельфін від жорстокої смерті!