Фітнес Мама Reveals Як отримати в формі після народження в 7 днів

Однією з основних проблем жінок при вагітності є збільшення ваги. Чому проблема? Я хочу торкнутися на думку, щоб позбутися від неї все. Але сьогодні героїня нашої статті нічого не лікує, бо вона не тільки підтримувала пишну форму під час вагітності, але і швидко відновлює її після.

Це 27-річна Sia Cooper, і як ви можете побачити на фото нижче, вона є в великій формі. Але найцікавіше, що це фото було прийнято тільки 7 днів після народження!

Як її захоплення для цього фото читає:

"Без макіяжу". Ні Фотошоп. Я просто сонний. Хоча багато людей можуть сказати, що я повернувся в форму досить швидко, мій тіло все ще м'який, я люблю мій постпартум тіла, тому що я виріс всередині, а потім трохи людина народилася. Як це? М'язова пам'ять також дивовижна, і це доказ того, що важко працювати дійсно окупається під час вагітності, навіть коли ви відчуваєте як великий в цілому будинок. У мене є довгий шлях, але я обов'язково перейде до нього. Я зосередився на чистому післяпартуму дієті, але я також приймаю кількість калорій, щоб годувати новонародженого малюка. Я повинен визнати, що я пропустив мій вагітний живіт дуже багато. Я не маю слів, щоб описати ті маленькі треморти всередині мене, і я не можу вірити дочку 6 днів. Але звідти тут також приємно.

На цій фото вона 10 днів після пологів.

Сія говорить, що це було тренування при вагітності, які допомогли їй швидко повернутися в фітнес після пологів.

У інтерв'ю з Народним журналом Sia розповіла про її тренування в день народження:

У цей день я пішов на практику, ходив на біговій доріжці з високим схилом, породжений моїх біцепсів, що стоять з гантелями і розсипається барбеллю. Я мав мій останній великий тренінг перед грандіозним виглядом дочки!

Сія на 38 тижні під час першої та другої вагітності

«Найбільш 38 тижнів вагітна, я вирішив порівняти свою першу вагітність до того, що я виглядав зараз». Під час першої вагітності я перетворилася на кардіо кролика і важко працював з важкими вагами. Під час вагітності я змогла зробити обидва. Це божевільна різниця живота, це не так?

Сія розмістила ці фотографії не тільки для бюстгальтера, вона зробила це, щоб надихнути інших жінок:

«Ми не можемо допускати все, щоб запустити свій курс під час вагітності. Якщо ви можете допомогти, допомогти. Вам необхідно зробити це для себе і вашої дитини. ?

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження