Хірург перебував на операцію сина, але коли батько дізнався правду...

Як часто ми судимо людей, не знаючи, що дійсно відбувається у житті? Як часто ми виділимо наш гранат над іншими? Як часто, коли ми полетіти в емоціях, ми несердно відображаємо почуття інших?

Хірург назвав лікарню. Хлопці, які перебували в серйозній аварії, потрібні невідкладні операції. Як побігти залу, лікар прийшов по батькові дитини: "Чому це так пізно?" Чому? Він загинув у сльози. Не знаю, що життя сина в небезпекі? Чи є у вас відповідальність? Хірург відповів: «Я апологізую, я не був на терміновому бізнесі, але незабаром я міг.» Тепер, будь ласка, за свою сина, заспокоїти і дати мені працювати.

Батько не зупинився, «Кальм вниз». Що таке бізнес? Що таке твій сина? Калм вниз? Це океї, прямо? «Я не можу зробити дива, але не хвилюватися». Я зроблю все, що я можу для сина. Відповідь батька була чітко незадоволена: «Це легко говорити, коли ви не взяли участі! й

Після операції хірург пішов до батьків хлопчика і спокійно сказав батькам, «Це океї». Ваш син небезпечний. Потім він подивився на годинник і відразу ж кинувся на вихід: «Для медсестрика розповість вам деталі!» він подрібнить, залишаючи. батько звернувся до медсестри і в небезпекі запитала: «Діти він завжди схожий на це?» Бог, що жаба! Чи не у нього дві хвилини, щоб розповісти мені про операцію? ?

«Хай син загинув у випадковому стані», - сказав дівчинка зі сльозами в очах. Він був на похороні. Після того, як він врятував сина, він пішов, щоб поховати сина.

Немає нічого іншого, щоб додати до цього. Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження