Генетична Xerocopy: Потрійки, які тільки мама може роздягатися

З'ясувавши, що вона була очікувана, він вже був сюрпризом до Becky-Joe Allen. А коли маленький Роман, Рокко і Роан були виведені з інтенсивного догляду будинку, матір їх чекав іншого сюрпризу.

Про те, як подібні малюки були до одного, і Becky-Joe вирішили надсилати зразки ДНК для аналізу. Так вона дізналася, що мова йде про одну справу в 200 мільйонів: трилети виявилися абсолютно ідентичними з точки зору генетики.

На щастя для 23-річного матері характерні риси і проявляється характер малюків дозволяють хоча б її не заплутати дітей один з одним. «Коли вони були новонародженими, досить важко сказати один з інших, але я ніколи не плутав їх», - сказав він.

«Все породжує свої брови, але Роман має трохи темні брови, ніж інші, і Роан має пологу на нозі», – пояснює вона. Коли вони були в лікарні, лікарі сказали, що вони не були ідентичними, але так як вони були виділені, багато людей сказали мені, що малюки не можуть відрізнятися.

Відповідно до кількох фондів народжуваності, єдиний спосіб визначити для того, чи однакові близнюки або трилетки, відомі як зиготика, відбувається тестування ДНК.

Після консультацій з фундаментом, Бекі-Джое Аллен приймав з походів і відправив їх на лабораторію для аналізу. На початку травня вона виявила, що її діти генетично ідентичні. Це наймолодші з небагатьох відомих генетично ідентичних походів у Великобританії, які приховувалися природно.

"Я дивився, тому що я очікував, що не бути ідентичними", - каже мати. А потім виявилося, що я був єдиним, хто відрізняв їх один від одного, і що пояснює багато! Міс Аллен, від Gateacre, Ліверпуль, який також має трирічний індійську дочку Індіани, мав раннє сканування в її дев'ятий тиждень вагітності через сильні головні болі і нудота. Коли вона знала, вона чекала походів.

«Я не вірю. Я не думав, що вона може бути близнюками, особливо, оскільки ми не мали одного в сім'ї. Лікарі в Ліверпульській клінічній лікарні мали свої сканування на тиждень. Потрійники були народжені кесаревим розділом на 31 тиждень. Рокко важить 1,5 кг, Роман 1,53 кг і Роан 1.64 кг.

Тепер вони починають показувати характер. «Роан – найгуманіший, що заворожує весь час. Рокко зазвичай досить спокійний, але він також може бути дратівливим, і Роман зазвичай не хоче поділитися з ким-небудь.

«Дякую за те ж ігра, намагаючись отримати її перед іншими братами. Індіана любить їх, вона не схожа на всіх, але я відчуваю себе трохи шкода, коли я думаю, що це буде, як виростити з трьома братами.

Потрійники потребують близько 130 підгузників і чотири ущільнювачі малюка витирають на тиждень. Пакет молочної формули триває близько двох днів, а пральна машина починається три рази на добу. Татьє, Ліам Тірней, 28, не живе з Беккі-Джое і допомогло більшість її 17-річної сестри Лорен.

До Індіани народився, Becky-Joe хотів бути медсестри середньої дружини, і тепер вона мріє ще більше, особливо після того, як все це було через. "Всі допомогу і медична допомога ми отримали чудові," вона нотує. Я щасливий, що це все добре.

Ідентичні трилетки виробляються при запліднених яєчних розділах двічі. Без курсу лікування безпліддя, ймовірність таких випадків становить від одноразово в 60 тис. до одного випадку в 200 млн. Якщо близнюки або трилетки мають одну мембрану у вугрі, вони зазвичай ідентичні (монозигоус). Якщо ні, то їх плаценти не відрізняються від різних близнюків, і можна визначити лише аналіз ДНК.

У 2014 році було повідомлено про те, що Карен Гілберт, з Понтібасу, Південного Уельсу, фарбує різні тони на її однорічні ідентичні трилетки, щоранку розрізняють Ffion, Maddison і Paige один з одним.

30-річні ідентичні трилетки Leila, Lina і Lily Luik представлять Естонія в цьому році марафон на літніх Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження