Кожна жінка мріє про перевернути її післяпартію живіт в перекачаний абс, навіть якщо вона ніколи не була. У будь-якому випадку, якщо ви хочете, щоб зробити спортсмен, як 30-річний Ingrida Radevic з Лондона. Ingrida є фітнесом, який несподівано вагітна в 2014 році. Під час вагітності жінка здобула майже 25 кг, і вона знав, що вона повинна боротися з ними нерівномірно.
Як виглядає Інгредіда Радевич перед вагітністю, коли раптом в 2014 році дізнався, що вона була вагітна.
Я вже зробив домовленості з тренером з фітнесом, і два дні до того, як я повинен був розпочати навчання, я дізнався я був вагітним. Він був цікавим, але я переживав деякі розчарування, Ingrida - сказав він.
Під час вагітності
Я спробував залишитися під час вагітності, збільшуючи 2 рази на тиждень. Але я все ще отримав вагу, тому що мій план їжі не був збалансований і я почав їсти багато закусок.
За 4 місяці після народження своєї дочки Інгредід почав безтурботно боротися з її додатковими фунтами.
Наступні місяці вона провела практику 5 разів на тиждень і сидячи на строгій дієті.
Ingrida і її 10-місячна дочка, Aria, сказав: Маючи активний спосіб життя дуже важливо для нових мами. Це також важливо для того, щоб мати життя не тільки батькам.
Її визначення і визначення дозволили їй схуднути на 25.5 кг і отримати приголомшливу форму.
Завдяки своїм зусиллям, тільки через 11 місяців після пологів Ingrida зумів зайняти перше місце в категорії фітнес-модель серед любителів дайвської фітнес-модель на змаганнях WBFF (World Beauty Fitness & Fashion).
«Підтримка я отримав від інших мами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ingrida next to її перший приз
«Чому не важливо, де ви перебуваєте в житті, незалежно від того, скільки перешкод ви зіткнулися, ви завжди можете досягти дивовижних результатів з визначенням. Не завжди легко, але це варто, жінка сказала.
Інгредіда з дочкою Арія за сценаріями конкурсу
Зараз Ingrida ще в приголомшливій формі.
Не даючи лінь і жир найменший шанс
Рецепт Ingrida для успіху досить простий.
Якщо ви дійсно хочете щось, вам просто потрібно відірвати те, що Ingrida показує на фото нижче, і просто запустіть прагнення до мети.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження