«Щасливі друзі»: Топ 5 найбільш скандальних кварель знаменитостей

Звісно люди говорять, що випробування слави є найважчим. Успішно, популярність, вплив - все це не захистить від зради, сором'язливості, або простих людських гравітацій, особливо болючих при нанесенні кимось, хто був вважати другом.

Париж Хілтон – Кім Кардашян став друзями на початку 2000-х років, коли Хілтон був вважати «особою планети», а Кардашян ледь визнаний її супутником і був вимушений з кадру, фотографуючи Париж.

Але поступово все змінилося: «блука в шоколаді» аудиторія була втомлена, а флеш брюнетка з власним шоу реальності стала новим суперстаром.

Париж всмоктував заздрість, і удар внизу талії слід: "Я не хочу, як Кім, це вульгар!" Це як мішка для сміття, начинка з сиром, вона колись сказала на радіошоу.

р.

Хілтон пізніше апологізований, але німий феуд продовжував. Зіткнувшись на тих же подіях, колишні торговці не помітили один одного. Нарешті, у 2014 р. вони якось переглянуті, але здається, що Хілтон не стирнув гнів і все ще намагається опускати супротивника.

Зробіть погляд на фото, яку вона була розміщена в Instagram, з привітанням Кім на її день народження в 2015 році (Паріс має це дуже розмите, так як якщо нічого краще було знайдено, ми даємо чітку версію): точний малюнок господині фламований, а короткий друг здається безформним під безкоштовною тунікою.

413482

Два американських жінок зустрічалися на початку 2000-х рр. у Лондоні, де вони залишалися після своїх британських чоловік - режисер Гай Рюші (Madonna) і музикант Кріс Мартін (Paltrow).

Незважаючи на різницю 14-річного віку, поп-королеви та аспіраційна акторка не залила воду і з'явилася всюди.

Гвинет назвав Мадонну «велику сестру» і зарекомендував свою пораду своєю вагою в золоті. І в 2008 році вона допомогла їй вижити її розлучення від Richie.

587598

Але потім вони вийшли за жінку праворуч, їх особистий інструктор фітнесу, Tracy Anderson. Коли фінансові нерівності були виявлені в її бізнесі, Мадонна відмовилася від своїх послуг у вірі, що Паросту б зробити те ж саме, але вона раптом знеболюється.

З тих пір Мадонна почала суворо ігнорувати Гвинет, і тепер не пропустиме можливість боляче більше. Наприклад, вона ближче до її поточного найкращого друга Beyoncé.

Ксенія Собчак від Tina Kandelaki Два скандальних телевізійних особистостей одночасно не могли жити без одного. Узгоджені спільні партії і ефектні провокації парі були зняті в гламурних фотосесіях і, шокуючи поп-партії, публічно показали один одному «лесбіянка» почуття.

Вони навіть відсвяткували свій день народження на два (в листопаді з різницею 5 днів). У 2009 році, наприклад, свічки на торті загальною кількістю 62 були викопані (Тіна було тоді 34 роки, Xusha був 28).

р.

Але в деякій точці між ними почалися брудники. Весь RuNet свідчив свій одяг в соцмережах і засвоїв взаємні компромуючі матеріали, які заливають у жінок. З'явилися дві основні причини ентомності: чоловіки і політика. На додаток, Kandelaki, очевидно, хотів би просувати свій PR бізнес через ім'я та зв'язки Sobchak, які вона, звичайно, не сподобалося.

Ксенія Собчак Анастасія Волочкова Багаті гриби одночасно зумовили дискорд між Собчаком і гламурною балериною, яка була раніше частиною її близьких друзів. Як у випадку Канделакі, Ксенія помстала в публіці: поява муки Волочкової, приправила її танці, кладуть її в незручні ситуації, давали секрети свого особистого життя.

3610Р. 4200Р.

Настя не відстала, а також вдарила пацієнтові, наприклад, один раз натякав, що на відміну від неї, щаслива в її батьківстві, Собчак капелюхи дітей.

Нарешті, після 10 років цих листових дуетів, вони перенесли свої зв’язки в новий формат «дружби», зустрічі разом з інтерв’ю та дуетами в пресі та на радіо.

Анастасія Волочкова Оксана Пушкіна Після того, як балерина і телеведуча були настільки близькі, що вони довіряли один одному з найпривабливіших речей. У 2005 році Оксани став богом Аріїдини Волочкової, єдиною дочкою другу. Тоді вона подарувала їй шафу одягу для немовлят від провідних модних будинків, що вона має намір «з першого дня, щоб виготовити смак і допомогти виростити справжню молоду леді. й

І в березні 2016 року з’явився реальний скандал року, коли Пушкін, запрошуючи Волочкова до програми на НТВ, дав їй жорстокий флог на всій країні: вона звинуватила її від уразливості, сором'язливої поведінки і відсутності незалежності, розтертий на картинки голими і в провокативних близнюках і як правило, назвав її фраком. Від програми:

Волочкова бреквально звідти всю годину «судового», але була явно не готова до такого нападу і ледь утримувала сльози відступу – вона розірвала за сценами, залишаючи студію. Як виявилося, це було перше засідання «подруги» багато років. На початку програми Оксани заявили, що вони кажуть, що вона колись поширила допомогу в Наста на найскладніших моментах, але потім їх зв'язок припинилося, і «з них були причини. й

Уже під час розмови, коли запитав Волочкова, чому вона ніколи не відвідувала її походу в усі ці роки, Пушкін заявив, що через стрункого способу життя матері. Нога від Instagram Волочкова: день після запису шокована і ранена балерина протягом тривалого часу не може розпочати решетування в театрі. «Ми ще не можемо зрозуміти, чому вона вважає, що це можливо, щоб навчити мене життя». Я слухаю багато порад людей... Але чому це так здогадливий, неприємний, з посміханням змії і суспільно приниження? Для чого? вона писав.

У цій ситуації, більшість глядачів, які вислухали коментарі в соцмережах, були на боці розхресної балерини. Тим не менш, ті, хто сподівався, що Волочкова хоча б не стільки змінить свою репутацію, вішле розчарування. "І я буду робити те, що я хочу: удар, привертаю увагу і бути себе!" Хто не любить його, нехай він не дивиться! вона сказала, приниження і відхилений.

Джерело: www.anews.com/en/post/46946000