Повний сюрприз: які сором'язливі зірки в дитинстві

Зараз знаменитості тихо тримають в громадській і відкрито посміхаються шанувальникам з червоного килима. Але як тільки вони були ненависті діти, які затримали відповіді на дошку і не хочуть знову привернути увагу до себе.

З`ясуйте, що наші героїні захоплювалися, коли вони пішли в школу, і як вони справляються з нею.

Такожu: стрижка з клином і синцями під очима

Сінгер Алесу для багатьох є втіленням жіночності і витонченості. Але, виходить, в дитинстві все не так. Тим не менш, до 10 років вона не схожа на дівчину, тому що вона була дуже турботою. Кожен літо її бабуся зрізати її волосся дуже коротким, і один раз навіть поголені її волосся.

«Грандумав, що для волосся виростити густіше, потрібно розрізати їх до кореня – потім була така віра.» І пішов з клином. Звісно, вона була дуже сором'язливою, вона кричав. Але мій бабуся поголені мене кожен літо. Добро, що по вересень, що виросло на голову. Незважаючи на те, що лука все-таки не мала нічого прикріпити, прийнята Аліса в інтерв'ю з «7 Днів».

Як дитина, Алісу і її батьки жили на півночі і її тіло не вистачає вітамінів, тому, як вона говорить, вона часто мала синці під очима і сіруватою складністю: «Це тепер я дізнався, щоб приховати сліди про відсутність сну і втоми за допомогою жіночих хитрощів, а потім була форма потворної качелі». І в підлітковому віці він відновив, а також довелося носити брекети. й

У зв'язку з тим, що майбутня зірка мала безліч комплексів. Митець провів багато часу і зусиль, щоб впоратися з ними. Він був частково громадською професією, яка допомогла їй. «Це не до тих пір, поки тисячі людей в аудиторії запрошували мене, що я отримав впевненість», – розповідає Алісу.

Єлизавета Боярська: брекети

Один з найкрасивіших акторів російського кінотеатру Єлизавета Боярська в дитинстві теж була непристойна дівчина.

«Я був дикий комплекс в будь-якому сенсі. Зброя брекетів захопила і промовляла з осушувачем - в цілому жах-горрор, вона прийнята в інтерв'ю з журналом Rest! Ім'я

Щоб подолати нижчий комплекс, Боярська пішла на навчання в класі. На початку 90-х років модна тенденція: незалежно від того, що ваш зовнішній вигляд, дайте гроші, і ми зробимо вас хвилястою зіркою! У цій школі навчаються актори, танцюючі, психологія. І якось він зачинив мене. Там все ще брекети знімаються, сказали зірку.

Віра Brezhnev: бідність і зовнішній вигляд

Поява і стиль співачки Вера Brezhneva копіюються багатьма сучасними дівчатами. Але в її юності актриса була впевнена, що вона була потворна. «Я не дуже зацікавився своїм зовнішнім виглядом протягом тривалого часу. Я знав, що вона була потворна, і взяв її за надану. Зібрано коротку стрижку, без локонів, згадував Брежнєв в інтерв'ю з «Телееленел».

Крім того, через міопію, Vera wore великі склянки. Її сім'я була майже завжди короткою за гроші, тому вона часто носила старий одяг, який вона повинна носити після своєї сестри.

Коли з'явився перший другий руки, ми шукали щось більш-менш пристойним у палях зношених речей, відправлених з Європи і Америки, привеземо додому, промиваємо, ремонтуємо, пропрасуємо. І ми, сяючи маму, ніколи не розповіли про те, як ми бажали в школі і на дворі, сміхаючи, що ми їсти вільні обіди в шкільній кав'ярні, співак розповів журнал «Колекція караванських оповідань».

Звісно, коли Вера вже стала солісткою групи VIA Gra, як впевненість і стиль прийшли до неї. Але дитячі травми довгий час не дозволяли відомої співачки жити нормально, і впоратися з ними, вона стала психологом.

Cindy Crawford: Mole

Однією з основних особливостей зовнішнього вигляду Cindy Crawford є моль на обличчі. У своїй молоді майбутній зір був дуже сором'язливим і навіть хотів позбутися від неї через переслідування її однокласників.

Звісно, вона допомогла мені виділитися пізніше, і багато хто ще вважає її найбільш впізнаваною рисою мого образу. Але як для визнання, він прийшов з великих фотографів, таких як Herb Ritz, які змогли представити мене в незвичайному світлі. Це коли я навчився відчувати себе красивим, - сказав про себе зірка.

У інтерв'ю Cindy сказав, що краса синонімна з впевненістю: «Якщо ви відчуваєте себе впевнено, люди сприймають вас таким чином». Я завжди кажу, що ви повинні грати впевнено, доки він стає частиною вас. й

Ума Thurman: зростання і посмішка

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Через її висоту в школі, вона була запечена як вежа і її посмішка була викликана потворними.

Хтось сказав мені, що я мав погану посмішку. Я відчував. Що ви думаєте? Я провів свою молодь, намагаючись не посміхатися на вершині рота. Я не знаю своєї молоді. В кінці люди завжди підкаже вам щось неприємне, але я просто недавно навчився не звертати увагу на це, приймав Ума-Турман в інтерв'ю з Американським виданням Привіт!

Лілі Collins: брови

27-річна актриса Лілі Collins є власником товстих чорних брів - тренд останніх років. Тепер Зірка пишається ними і підкреслює в будь-який спосіб, але це не завжди так. У школі Лілі часто поєднуються цими особливостями її зовнішнього вигляду.

«Я соромлюся своїх брів, бо люди завжди говорять про них. Я завжди знав, що я був різним. Але один день я був у Токіо, щоб просувати білосніжний білий: Помста загиблих, і дівчата там вказували на своїх бровах і говорячи: Ми маємо брови, такі як Lily Collins. Вони звернули їх. Я думав, "Це так дивний!" Це був солодкий і величезний комплімент, вона розповіла журнал Wonderwall.

Тепер Лілі сміливо заявляє, що вона не піклується, якщо хтось раптом не схожий на брови (навколо не припинила стилісти, які збираються змінити форму). «Що ти дивився і дивився про тебе, що робить тебе особливим», – каже вона.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження