1662
Після того, як час був повністю незалежний жінка.
Після того, як час був повністю незалежний жінка. Про рік тому він став повністю незалежним. Що я був так гордим.
Вона прокидається в звукі тривожного годинника і ніколи не кладеться в ліжко. Вона не доглядала, якщо вона відверта кава або чай. Вона довго подолала її залежність від кофеїну. І перемагатися, в той же час позбавляючи все солодке і висококалорійне з її раціону. Так вона відверта вода вранці і не загартована вівсяна.
Вона зламала своїх друзів, тому що вона не хоче залежати від них. Вона була абсолютно небайдужою для покупок - і ніхто не б побажав її, що через блискучу рагу вона здатна втратити голову. Магазини Вона не втратила голову від чоловіків. Уже багато місяців, оскільки вона залишила свою кохану людину (і вона практично стала залежною від нього).
У лавці Абсолютно незалежна жінка відчувала, що трохи більше зробить її ідеальну жінку.
У суботу вранці іржі можна почути за її двері. Відкрив її. З втомою кішка стояв на дверцятах. Жінка виглядала і газована:
- Ви? Але... Як це? тисяч кілометрів!
- Я ходив на рік, і кот, в'їзд в будинок, вичерпається на ногу крісла.
- Чому?
- Я пропущений, кішка виглядала. Я не можу жити без вашого будинку, без нашого чоловіка. До речі, де він?
- Але я забрав тебе в тітку в с. Ви не вимкнено?
до Спочатку так кішка зважилася. - Але потім я зробив. Я знаю, що ви хочете бути незалежним...
- І я зробив! Голос жінки раптово похабний.
- Ну, вітання, кішка збивається. - Немає нічого, що ви можете зробити. Я буду відпочивати на день або два.
На ніч жінка, шудерінг, розкрила очі - вона завжди знеболюється від неперевершеного почуття непереносимості в грудях. Він був холодним біля серця - якби хтось виявився на вентиляторі. З звички вона поширила свою руку на средатив - і потрапивши на тепле пальто. Кіт м'яко гофрований на ковдру, кладемо під боком, зволожений. Незабаром зникне холодний вентилятор в грудях.
Три дні пройшли. Жінка - змія. Половина години кладемо на клумбу, потім розводять на кухню, очистивши найсильнішу каву з чорним шоколадом. Тексти пісень, а це означає: "Я люблю тебе!" Тоді я поставив зустріч з подругою. Поки вона побачила кішка, що сидить на двері.
до Давайте мені, будь ласка, вона запитала.
- Ви відмовляєте? сльози запалені в очах жінки. - Але тепер я не можу зробити це без тебе!
- Калм вниз, кішка сказав. - Я просто збираюсь на прогулянку, я буду прямо назад. І не заблокуйте двері. Після того, як ви думали незалежність, незалежно від того, як ви думаєте. Це знання, які відкриваються двері. І незалежність щастя. Той факт, що у вас є хтось, кому ви готові прогулятися тисяч кілометрів ...
У кішки вийшли двері, що посміхається життєрадісна жінка.
З великим бажанням ви завжди можете видалити протиріччя.
Відповідальність за те, що люди бояться більшості.